• Kablet, optisk gamingmus
 • 8500 dpi
 • PTFE-museføtter gir eksepsjonell glid

Ekstremt lett optisk gamingmus

LETT AV DESIGN

Den ekstremt lette optiske gamingmusen ROCCAT® Burst Core ble laget fra bunnen av med en symmetrisk ergonomisk form, designet for å føles overlegen fra første gang du tar på den. Takket være ROCCATs tekniske fordel har den en konkurransedyktig pris samtidig som den kan skilte med en funksjon som rivalene våre vanligvis tar seg godt betalt for. Den har også en ekstremt lett vekt på 68 g.

KJERNEYTELSE
Legg hånden din på den ekstremt lette optiske gamingmusen ROCCAT® Burst Core, og du vil øyeblikkelig kjenne den overlegne designen.

Laget fra bunnen av med en ekstremt lett ergonomi, og kan måle seg med de beste musene i sin kategori. Til tross for en rimelig pris har den førsteklasses komponenter som konkurrentene gjerne tar seg godt betalt for. Dette er muliggjort av ROCCATs designinnovasjon og tekniske dyktighet.

SOLID SKALL MED CELLEMØNSTER
Konkurrentene våre lager små hull i overflaten på musene sine for å redusere vekten. Den slags føles litt som juks, og dessuten er det en magnet for støv og smuss.

Den ekstremt lette optiske gamingmusen ROCCAT® Burst Core har en mer effektiv konstruksjon, med et solid, men likevel lett skall med cellemønster, med en vekt på kun 68 g.

TITAN SWITCH OPTICAL
Den kjente klikkefølelsen som du er så glad i, konstruert med optisk aktivering i lysets hastighet, for enestående hurtighet og presisjon.

Den er raskere enn mekaniske brytere og har dobbelt så god holdbarhet med en lang levetid på 100 millioner klikk.

ENESTÅENDE VERDI
PTFE-museføtter gir eksepsjonell glid og blir vanligvis sett på som en premiumsfunksjon. De er inkludert som standard i den ekstremt lette optiske gamingmusen ROCCAT® Burst Core, og holder seg tro mot vår musefilosofi: lett tilgjengelig, førsteklasses ytelse.

Den har også en optisk sensor på 8500 dpi basert på PixArt PMW3331. Det gir utmerket nøyaktighet og pålitelighet.

Generelt
Artikkelnummer731855507504
Leverandørens artikkelnummer1388ROC11750
Forpakningsmål
Bruttovekt0.22 kg
Høyde15.2 cm
Lengde6 cm
Bredde10.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

ROCCAT® Burst Core gamingmus

Art nr: 731855507504
  Kjøp på nett:
  Lav lagerbeholdning
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips