• Kablet, optisk gamingmus
 • 16000 dpi
 • Med fleksibel, smidig og lett PhantomFlex-kabel

Ekstremt lett optisk mus for proffgaming

LETT AV DESIGN

Hils på den ekstremt lette optiske musen for proffgaming, ROCCAT® Burst. Den er konstruert fra bunnen av med en symmetrisk og ergonomisk form som føles bedre enn andre mus allerede idet du tar på den for første gang. Det gjennomsiktige skallet med cellemønster muliggjør en ekstrem lett vekt på 68 g. Med Titan Switch Optical, varmebehandlet glid og en PhantomFlexTM-kabel for høytytende spill uten begrensninger.

BEDRE ENN RESTEN
Målt mot de beste føles Burst Pro umiddelbart bedre. Den har en ny, ekstremt ergonomisk form som er laget fra bunnen av.

Du vil merke forbedringen i det øyeblikket du legger hånden din på den. Det skyldes den imponerende oppmerksomheten for detaljer, der hvert eneste aspekt av musen er konstruert for å se bedre ut og yte bedre.

GJENNOMSIKTIG SKALL MED CELLEMØNSTER
Konkurrentene lager små hull i overflaten på musene sine for å redusere vekten. Den slags føles litt som juks, og dessuten er det en magnet for støv og smuss.

Burst Pro har en mer effektiv konstruksjon, med et solid, men likevel lett skall med cellemønster, med en vekt på kun 68 g. Den fungerer også som et imponerende utstillingsvindu for AIMO-belysning.

TITAN SWITCH OPTICAL
Den kjente klikkefølelsen som du er så glad i, konstruert med optisk aktivering i lysets hastighet, for enestående hurtighet og presisjon.

Den er raskere enn mekaniske brytere og har dobbelt så god holdbarhet med en lang levetid på 100 millioner klikk.

VARMEBEHANDLET, REN PTFE-GLID
The Burst Prosvarmebehandlede, rene PTFE-glid er den på en gamingmus. Konkurrentene bruker ubehandlede PTFE-føtter i musene sine, så våre ligger et skritt foran.

De er forhåndsinnstiltslik at du får utrolig glid og glatte musebevegelser rett ut av esken.

PHANTOMFLEX-KABEL
Nyt en nesten trådløs opplevelse med PhantomFlex-kabelen. Fleksibel, smidig og lett – den forsvinner nesten under bruk slik at du ikke engang merker at den er der.

Og det er ikke behov for noen muse-bungee.

Generelt
Artikkelnummer731855507450
Leverandørens artikkelnummer1388ROC11745
Forpakningsmål
Bruttovekt0.22 kg
Høyde15.2 cm
Lengde6 cm
Bredde10.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

ROCCAT® Burst Pro gamingmus

Art nr: 731855507450
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips