• Sense AIMO gamingmusematte med RGB-belysning
 • Avtagbar flettet kabel og gummiert underside
 • 35 x 25 x 0,35 cm
 • Kobles til med USB 2.0

Sense AIMO gamingmusematte med RGB-belysning

Sense gjør AIMO-belysningsøkosystemet større og enda bedre, og byr på en enda mer gripende opplevelse. Den myke tekstiloverflaten er innrammet av en fargerik RGB-lysguide som har to programmerbare soner. Sammen med den kompatible musen og tastaturet ditt lar den deg oppleve AIMO slik det er ment for å oppleves – med en mektig trio av enheter som gjør at du kan fordype deg i en verden av omgivelseslys.
AIMO er et belysningsøkosystem som reagerer på og synkroniserer seg med kompatible enheter for å presentere fargerike lysscenarioer. Sense AIMO viser frem plattformen i all sin prakt med en kraftig RGB-lysguide. Guiden består av to programmerbare soner, noe som gjør at farget lys kan sendes i to retninger – for en forsterket opplevelse. Den får strømtilførsel via en diskré, flettet kabel som kan kobles fra. Den har også en knapp med lav profil, og med denne knappen kan du bla deg gjennom effekter på et blunk.
Den fleksible tekstiloverflaten er maskinsydd og byr på høy hastighet og presis kontroll. Den er laget med førsteklasses materialer som gir deg presis sporing med en lett berøring. Rammeområdet med lysguiden ble viet ekstra oppmerksomhet. Det ble sydd i et nøye utvalgt mønster for at håndleddet ditt ikke skal utsettes for noe ubehag eller irritasjon. Det betyr at du kan benytte deg av Sense AIMOs suverene overflate uten kompromiss.
Undersiden av musematten er vanligvis den mest oversette delen – selv om den er en av de viktigste. Uten en god underside ender musematten opp med å skli over hele skrivebordet – noe som er det siste du ønsker når du spiller. For å forhindre dette består Sense AIMOs underside av et solid gummimateriale med spesielle antiskli-egenskaper. Dette holder matten på plass selv under actionspilling i høy hastighet.

Generelt
Artikkelnummer4250288185883
Leverandørens artikkelnummer1388ROC13370
Forpakningsmål
Bruttovekt0.15 kg
Høyde38 cm
Lengde2 cm
Bredde21 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

ROCCAT® Sense AIMO gamingmusematte

Art nr: 4250288185883
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips