• Joy-Con kontrollere til Nintendo Switch™
 • For venstre og høyre hånd
 • Opptil 20 timer spilletid

Trådløse Nintendo Switch Joy-Con Fortnite Edition kontrollerpar lar deg game på komfortabelt vis med bevegelsesfølsomme spillkontrollere. Du kan bruke disse ekstra kontrollerne til venstre og høyre hånd separat og få to venner til med på spillingen, eller kombinere dem til en klassisk håndholdt kontroller. De kan også festes til din Nintendo Switch slik at du kan spille mens du holder både konsoll og kontrollere i hånden. Hver kontroller har et komplett sett av knapper, gyroskop og akselerometer, noe som sikrer fullstendig uavhengig berøringsfølsom styring. Sofistikerte vibrasjonseffekter gir deg direkte tilbakemelding på dine handlinger ved hjelp av den integrerte vibrasjonsmodulen. Inkludert får du også med 500 såkalte V-bucks og en nedlastningskode for spilltilbehør til din Fortnite-karakter.

Fortnite-tema
Ikke la det være noen tvil om hva som er ditt favoritt Battle Royale-spill med Joy-Cons med Fortnite-design. Ikke bare vil du få disse utrolige kontrollerne i eksklusive farger, pakken inkluderer også 500 V-bucks og nedlastningskoder for spilltilbehør slik at du kan skille deg ut i mengden.

Batteri
Det innebygde batteriet gir opptil 20 timers batteritid per lading slik at du ikke trenger lade kontrollene like ofte. Kontrollen kan lades ved å plassere den i et ladegrep (selges separat) eller i Switch-konsollen. Kontrollen vil lades enten fra konsolldokken eller fra konsollens innebygde batteri, uavhengig av om konsollen er koblet til strømforsyning eller ikke.

Generelt
Artikkelnummer45496431471
Leverandørens artikkelnummer750S2898JCPF
Forpakningsmål
Bruttovekt0.6 kg
Høyde14 cm
Lengde4.2 cm
Bredde12 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Joy-Con™ Fortnite Edition kontrollere til Nintendo Switch™

Art nr: 45496431471
99000
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips