• For Nintendo Switch™
 • Racing
 • Aldersgrense 3 år

Flåklypa Grand Prix er et racingspill for hele familien, inspirert den populære filmen fra 1975. Spillet blander interaktiv historiefortelling med morsomme minispill og racing med høy hastighet. elektronikkbransjen.no 5. november 2021: Flåklypa Grand Prix kåret til "Årets julegave" og "Årets spillprodukt 2021/2022"

START MOTORENE:

Basert på den klassiske stop-motion-filmen, lar Flåklypa Grand Prix deg bygge og kjøre kjøretøy i en legendarisk konkurranse.

Flåklypa Grand Prix er et racingspill for hele familien, inspirert den populære filmen fra 1975. Spillet blander interaktiv historiefortelling med morsomme minispill og racing med høy hastighet.

Filmen Flåklypa Grand Prix er en av Norges kulturskatter og vises på norsk TV hver jul. Det nye spillet, under utvikling av Ravn, er en løs etterfølger av PC- og Nintendo DS-tittelen med samme navn.

På Flåklypa-toppen er det fullt av spennende oppgaver og opplevelser! En av mange forskjellige ting du kan gjøre her oppe er å hjelpe Solan og Ludvig til å finne og vinne bildeler slik at Il Tempo Gigante blir bygget. Når bilen er klar kan DU kjøre dette fyrverkeri av en bil, eller noen av de andre flotte racerbilene, i selveste Flåklypa Grand Prix.

Gjemt rundt på Flåklypa-toppen kan du også finne mange minispill - noen kjente og kjære, andre helt nye og utfordrende. Er du flink nok kan du vinne bronse, sølv og gullmedaljer. Det gir deg bildeler til Il Tempo Gigante. Det er flere andre måter å vinne bildeler på, men det finner du sikkert ut av selv!

Generelt
Artikkelnummer7350130900019
Leverandørens artikkelnummer750S6225FK
Forpakningsmål
Bruttovekt0.15 kg
Høyde17 cm
Lengde2 cm
Bredde10.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Flåklypa Grand Prix for Nintendo Switch™

Art nr: 7350130900019
49900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:

  Nyttige tips