2 for 299
  • Nintendo Switch™
  • Sport
  • Aldersgrense fra 3 år

Drevet av fotball! EA SPORTS FIFA 22 er enda mer virkelighetsnær og realistisk enn tidligere sesonger, med grunnleggende spillutviklinger og en ny sesong av innovasjon i alle moduser.

SPILLMEKANIKK
Nytenkende spillmekanikk gir grunnleggende forbedringer som du vil føle på tvers av alle moduser i FIFA 22. Keeperrollen er omskrevet, noe som gir mer konsistens til den viktigste personen på banen, ny ballfysikk gir en helt ny spilleropplevelse av hver passing, skudd og mål, og eksplosiv sprint lar deg kjenne på akselerasjonen til spillets raskeste spillere.

KARRIEREMODUS
Oppfyll dine fotballdrømmer i FIFA 22 karrieremodus. Opprett en fotballklubb og led nedrykkskandidater til global seier, og nyt en overhalet karrieremodus som gir deg flere fremgangsmåter, slik at du kan nå mål og fordype deg i din profesjonelle reise gjennom spillet.

VOLTA
VOLTA fotball kommer tilbake med mer teft over hele banen og nye måter å uttrykke stilen din og nye måter for deg å bli kjent med troppen din, med nye lokasjoner for gatefotball over hele verden.

FIFA ULTIMATE TEAM
Bygg drømmetroppen din og konkurrer i den mest populære modusen i FIFA, med tusenvis av spillere å legge til i klubben din og utallige måter å tilpasse klubben din på og utenfor banen. Enten du vil spille alene i Squad Battles, sammen i FUT Co-op, online i Division Rituals, eller mot de beste i FUT Champions, kobler FIFA ULTIMATE TEAM (FUT) deg til fotballverdenen gjennom hele sesongen med et utvalg av innhold påvirket av resultater og konkurranser fra den virelige verden, inkludert UEFA Champions League, UEFA Europa League og CONMEBOL Libertadores.

PRO CLUBS
Med nye tilpasningsalternativer for å la klubben din skille seg ut både på tribunen og på banen, et nytt progresjonssystem som gir deg kontroll over Virtuals Pros utvikling, og forbedret sosialt spill som gjør det enklere enn noensinne å finne ditt neste spill, er det på tide å samle troppen til en ny sesong av Pro Clubs.

HØY AUTENTISITET
Opplev uovertruffen autentisitet i FIFA 22 med den mest realistiske The World’s Game med fotballens største stjerner og lag. FIFA 22 er det eneste stedet du kan spille i ikoniske UEFA Champions League, UEFA Europa League, splitter nye UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga og LaLiga Santander.

Generelt
Artikkelnummer5030947124045
Leverandørens artikkelnummer75070FIFA22
Forpakningsmål
Bruttovekt17.5 kg
Høyde17 cm
Lengde2 cm
Bredde14 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

FIFA 22 for Nintendo Switch™

Art nr: 5030947124045
  • Tilbud: 2 FOR 299,- (Sun Nov 27 2022 - Sat Dec 31 2022)
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Mon Dec 05 2022 - Sun Dec 11 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.