2 for 299
  • Nintendo Switch™
  • Action
  • Aldersgrense 7 år

LEGO The Incredibles er det ekstraordinært morsomme eventyret som gir deg kontrollen over yndlingskarakterene dine fra De utrolige. Gå sammen som superfamilien Parr for å ta knekken på kriminalitet og gjenoppleve de uforglemmelige scenene og favorittøyeblikkene dine fra filmene The Incredibles og The Incredibles 2 i ekte LEGO-stil.

Familien som samarbeider, vinner. Jobb sammen og kombiner Parr-familiens ikoniske evner og unike krefter til å bygge utrolige og enorme LEGO-bygninger. Med Mr. Incredibles unike superstyrke, Elastigirls fleksible forvandlinger og resten av gjengens imponerende talenter har lagarbeid aldri vært morsommere.

Bekjemp kriminaliteten ett nabolag om gangen. Fjern all kriminalitet fra byen ved å fullføre actionfylte sideoppdrag og bekjempe ikoniske superskurker som kontrollerer byens nabolag i en åpen verden, blant annet Municiberg og New Urbem, i en helt ny, spennende og åpen spilleopplevelse.

Figurtilpasning med en vri. Endre figurens utseende og evner ved bruk av et tilpasningsverktøy med inspirasjon fra Edna «E» Mode, den lille, men bombastiske designeren av superheltantrekk.

Mr. Incredible – Mr. Incredible er en superhelt med stor styrke og utholdenhet. I hverdagen er han kjent som Bob Parr.

Elastigirl – Helen Parr, kjent som Elastigirl i superheltenes gullalder, er en ressurssterk og smidig superhelt.

Dashiell Parr – Dashiell Robert «Dash» Parr er med sine 10 år Bob og Helen Parrs eldste sønn. Han kan bevege seg superraskt

Violet Parr – Violet Parr er datteren til Bob og Helen Parr. Hun kan lage kraftfelt og bli usynlig

Jack Jack Parr – Jack-Jack er det yngste barnet i Parr-familien. Hans primære kraft er hamskifte, men han har også flere andre krefter.

Frozone – Lucius Best, også kjent som Frozone, er bestevennen til Mr. Incredible. Han kan lage is og fryse overflater med hendene. Hold over en figur for å lese mer.

Generelt
Artikkelnummer5051895413012
Leverandørens artikkelnummer750615LINC
Forpakningsmål
Bruttovekt0.2 kg
Høyde17 cm
Lengde2 cm
Bredde14 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Lego The Incredibles for Nintendo Switch™

Art nr: 5051895413012
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Nov 27 2022 - Sun Dec 04 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips