• Aldersgrense 12 år
 • Racing

Lanseres 6. november!

Det er tid for å ta opp jakten igjen, i Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered.
Kjenn biljakten og adrenalinet under flukten på kroppen i Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered. Slipp løs en vill fartsfølelse både som kriminell og politi i verdens råeste og stiligste kraftpakker av noen biler. Overlist politiet eller arrester forbrytere med taktiske våpen for hånden i en adrenalinfylt og konkurransepreget racingopplevelse. Med forbedret grafikk, spilling på tvers av plattformer – inkludert den asynkrone konkurransen som er drevet av Autolog – pluss alt ekstra DLC-innhold er dette den ultimate utgaven av Criterion Games’ kritikerroste Need for Speed-debut. Det er tid for å ta opp jakten igjen.
Autolog og flerspiller på tvers av plattformer
Trykk klampen i bånd og fyk nedover de svingete veiene i Seacrest County – i et racingspill der sosiale konkurranser står sentralt. Den banebrytende Autolog kobler deg og vennene dine sammen i rene duelljakter og gir deg utfordringer basert på aktivitetene til vennene dine. Dette superdynamiske systemet er drevet av vennskapelige konkurranser og er nå støttet av synkronisering på tvers av plattformer og nytt flerspiller-gameplay, sånn at dere kan kjøpe om kapp uansett plattform.
Alt DLC-innhold er med, samt flere oppdateringer
Du får alt ekstra DLC-innhold ved lanseringen, inkludert seks ekstra timer med spilling og over 30 utfordringer. Flunkende nye utmerkelser, wraps, bilfarger, mindre bråbremsing, oppdatert fotomodus og galleri samt en rekke andre oppdateringer gir en mer balansert og behagelig opplevelse.
Eksotiske biler og våpen
Kjør verdens stiligste superbiler på begge sider av loven. Arrester mistenkte i oppgraderte politibiler utstyrt med taktiske våpen, eller ta til motmæle med motangrep og defensive manøvrer som en elitefører. Legg strategier for å få overtaket over konkurrentene, uansett hvilken side du er på!
Jakt og flykt
En dyptpløyende og definert enkeltspillerkarriere byr på action sett både fra politiets og racernes side, med en sømløst tilknyttet flerspilleropplevelse i alle spillmoduser. Spill mot venner eller prøv deg på karrieren alene for å sikre deg dusører og låse opp nye biler, våpen og utstyr.
Bedre grafikk
Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered gir deg en tidløs racingopplevelse som er oppdatert for dagens maskinvaregenerasjon med forbedret grafikk.

Generelt
Artikkelnummer5030942124057
Leverandørens artikkelnummer4470NFSHPR
Forpakningsmål
Bruttovekt0.2 kg
Høyde14 cm
Lengde2 cm
Bredde10 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered for PS4™

Art nr: 5030942124057
39900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips