• PS4™
  • Adventure
  • Aldersgrense 7 år

Ta med Sackboy på et episk 3D-plattformeventyr sammen med vennene dine.
Den ikoniske PlayStation®-helten Sackboy er tilbake i toppform i et gigantisk, morsomt og hektisk flerspiller 3D-plattformeventyr – med sekkevis av spenning for alle!

Dette er saken:

Den onde Vex (ikke mindre enn et nesten mytologisk vesen født av kaos og frykt) kidnapper vennene til Sackboy og tvinger dem til å bygge Vrengeren sin.

Denne dødelige, diabolske dingsen vil forvandle Mekkeland fra en fantastisk verden av ren fantasi og uskyldige drømmer … til et forvrengt, øde mareritt. For en skurk!

Men legendene forteller om en profeti fra den innerste sirkelen til de strikkede ridderne, Mekkelands legendariske beskyttere. Det er nemlig bare de modigste, mest fryktløse, ridderlige og, ja, galante som kan redde dagen i dette nesten for dramatiske kappløpet mot tiden, stappet med fare og risiko. Skikkelig mye risiko.

Begi deg ut på eventyr alene eller sammen med de modigste vennene dine, i en tornado av spenning som tar deg med til de høyeste fjelltopper, de grønneste jungler, de våteste undersjøiske riker og, eh, de romsligste romkolonier.

Ta knekken på Vex. Redd sekkefolket. Redd dagen. Det er på tide å oppfylle skjebnen din, Sackboy. Fra koselig vidunderbarn … til den modigste strikkede ridder.

Generelt
Artikkelnummer711719821922
Leverandørens artikkelnummer44S6214SACK
Forpakningsmål
Bruttovekt0.2 kg
Høyde14 cm
Lengde2 cm
Bredde9 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Sackboy™: A Big Adventure for PS4™

Art nr: 711719821922
27900
  • Tilbud: 2 FOR 399,- (Sun Jun 19 2022 - Sat Jul 30 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips