• PS4™
  • Action/Adventure
  • Aldersgrense 16 år

Be greater. Be yourself.

Bli med den ferske helten Miles Morales når han får fantastiske, eksplosive krefter og blir en helt ny Spider-Man.
I det nyeste eventyret i Marvel’s Spider-Man-universet flytter tenåringen Miles Morales til et nytt sted og følger i fotsporene til læremesteren sin, Peter Parker, som en ny Spider-Man.

Men når en voldsom maktkamp truer med å ødelegge det nye hjemmet hans, innser den håpefulle helten at når man har store krefter, har man også et stort ansvar. For å redde New York må Miles ta på seg rollen som en fullverdig Spider-Man.
Miles Morales tar over
Miles oppdager at han har eksplosive krefter som skiller ham fra læremesteren sin, Peter Parker. Mestre de unike, bioelektriske giftkreftene hans, og bruk kamuflasje sammen med spektakulær nettsvinging, dingser og ferdigheter.
En maktkamp
En krig om kontroll over New York har brutt ut mellom et utspekulert kraftselskap og en høyteknologisk kriminell hær. Miles har nettopp flyttet til hjertet av kampene, og lærer fort at det koster å være helt, og at man må bestemme seg for hva man vil ofre til fellesskapets beste.
Et fargerikt nytt hjem
Beveg deg rundt i de snødekte gatene i et nytt, travelt og fargerikt nabolag mens Miles prøver å bygge opp en følelse av å høre hjemme. Når grensen mellom privatliv og kriminalitetsbekjempelse blir utydelig, finner han ut hvem han kan stole på, og hvordan det føles å være hjemme.
Miles Morales er en ny Spider-Man i Marvels versjon av New York. Etter at faren hans døde, ble Miles introdusert for Peter Parker, som snart ble en god venn. Da også Miles ble bitt av en genetisk modifisert edderkopp fra Oscorp, utviklet han unike evner, og etter at Miles hadde forsøkt å overtale Peter i flere måneder, gikk han med på å trene ham.

Miles begynner det neste kapittelet i livet i East Harlem, der han står overfor nytt ansvar på flere fronter. Han må opprettholde vennskap, takle å ha en politiker i familien og balansere livet hjemme med livet som superhelt. Når en ny gruppe truer med å ødelegge byen, må han ta ansvar som Spider-Man på egen hånd, eller risikere å miste alt.
Rio Morales er moren til Miles og stiller som kandidat i det kommende byrådsvalget i New York City. Etter at Miles’ far døde, har han og Rio flyttet tilbake til East Harlem, der hun er født og oppvokst.

Hun er en representant som vil gjøre alt for å beskytte nærmiljøet, og hun tenker alltid på venner og naboer. Når kraftselskapet Roxxon begynner å konstruere det nye anlegget sitt i East Harlem, etablerer Rio seg som en naturlig leder i bydelen, og hun utfordrer det gigantiske selskapet direkte mens hun prøver å ivareta interessene til det fargerike strøket sitt.

Peter Parker er den opprinnelige Spider-Man og superhelttreneren til Miles Morales. Etter at Miles’ far døde, skaffet Peter Miles jobb som frivillig på F.E.A.S.T., og satte med det i gang en rekke hendelser som skulle gi Miles superkrefter tilsvarende hans egne.

Siden den gang har Peter nølende godtatt å trene opp Miles som nettsvingerlæregutten sin, og han hjelper den unge helten med å lære seg å kontrollere kreftene sine og gir ham råd, både om superhelttilværelsen og livet. Når Peter blir med MJ til utlandet på oppdrag for å dekke fredsforhandlingene i Symkaria for Daily Bugle, gir han Miles ansvaret med å beskytte byen som Spider-Man til han er tilbake.

Ganke Lee er Miles Morales’ bestevenn og personen han betror seg til. Ganke har bodd i Harlem hele livet og er elev ved Brooklyn Visions Academy, der han lærer seg å bli en bedre programvareutvikler, samtidig som han hjelper Miles med teknisk støtte. Gankes app «Nabolagets vennlige Spider-Man» er et forsøk på å revolusjonere måten folk i New York forholder seg til superhelter på.

Generelt
Artikkelnummer711719818526
Leverandørens artikkelnummer44S6214SMM
Forpakningsmål
Bruttovekt0.2 kg
Høyde14 cm
Lengde2 cm
Bredde9 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Marvel's Spider-Man: Miles Morales for PS4™

Art nr: 711719818526
27900
  • Tilbud: 2 FOR 399,- (Sun Jun 19 2022 - Sat Jul 30 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips