• PS4
  • FPS-spill
  • Aldersgrense 18 år

Opplev en enestående kombinasjon av fart og kraft når du kjemper deg gjennom ulike dimensjoner i et blodig førstepersonsskytespill fra studioet som bidro til å definere sjangeren.

Som DOOM Slayer vender du tilbake til jorden og oppdager at planeten har blitt invadert av demoner.

Bli kjent med Slayers opprinnelse og hans langvarige oppdrag for å skape kaos i en enkeltspillermodus, eller gå inn i den intense konkurransen i BATTLEMODE, den nye 2-mot-1-flerspilleropplevelsen som er laget av id Software.
Et helt nytt arsenal:
Bevæpnet med en skuldermontert flammekaster, innskyvbar kniv på håndleddet, oppgraderte våpen og mods og evner som Double Dash er du raskere, sterkere og mer allsidig enn noen gang.
Overlev og oppgrader:
Ta det du trenger fra fiendene dine: Benytt deg av Glory kill for å få ekstra helse, brenn fiender for å få rustninger, og hakk opp demoner med motorsag for å skaffe deg ammunisjon, slik at du kan bli den ultimate demondreperen.
Levende nye steder:
Opplev de ustødige skyskraperne i Hell on Earth, kjemp deg gjennom en enorm invasjon på Phobos, og oppdag gamle hemmeligheter i DOOM-universet.
Gå inn i Battlemode:
Gå inn i en ny 2-mot-1-flerspilleropplevelse som er laget av id Software. En fullt bevæpnet DOOM Slayer møter demoner styrt av to spillere der dere skal kjempe i en best av fem-kamp med intense førstepersonsdueller.

Generelt
Artikkelnummer5055856422747
Leverandørens artikkelnummer4419DE
Forpakningsmål
Bruttovekt0.25 kg
Høyde16 cm
Lengde9 cm
Bredde11.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

DOOM® Eternal™ for PS4

Art nr: 5055856422747
27900
  • Tilbud: 2 FOR 399,- (Sun Jun 19 2022 - Sat Jul 30 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.