• PS4
 • Racing
 • Aldersgrense 16 år

Ta opp kampen mot byens brutale politistyrker mens du kjemper deg vei gjennom gateløpenes elite i det nyeste tilskuddet i Need for Speed-serien.

Innta byen om natten, kjør deg vei gjennom undergrunnens gateløp og bygg opp ditt omdømme.
Jobb hardt på dagtid og sett alt spill om natten i Need for Speed Heat, i et spennende racingspill som setter deg opp mot brutale politikonstabler i din kamp om å etablere deg i undergrunnens gateracing.

På dagtid kan du delta i Speedhunters Showdown – en offisiell konkurranse hvor du kan tjene penger til å tilpasse og oppgradere garasjen din med heftige biler. Så, når bilen din er skrudd til perfeksjon, kan du kjøre inn i natten og delta i en ny konkurranse med ulovlige gateløp som bygger ditt omdømme.

Men om natten, riktig nok, finner du en brutal politistyrke på patrulje, og de ønsker å knuse undergrunnens racingkultur. Ta opp kampen mot dem og risiker alt for å få store belønninger eller trekk deg tilbake til et tryggere sted for å omgruppere. Veiene, risikoen og bilene er alt innen gateløpene, hvor mannskapet alltid vokser, garasjen er full av fete biler og byen er din lekeplass.

Generelt
Artikkelnummer5030930122485
Leverandørens artikkelnummer6970NFS20
Forpakningsmål
Bruttovekt0.25 kg
Høyde16 cm
Lengde9 cm
Bredde11.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Need for Speed Heat PS4

Art nr: 5030930122485
39900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.