• PS4
  • Action
  • Aldersgrense 16 år

Etter snaue ti år borte fra rampelyset er SAMURAI SHODOWN tilbake! Med oppdaterte grafikker, en ny spillopplevelse og en helt ny funksjon som lærer seg spillernes handlinger og skaper utfordrende og datakontrollerte stridspersoner.
"Etter nesten ti år borte fra rampelyset er SAMURAI SHODOWN tilbake for fullt! Utviklet av teamet bak det kritikerroste King of Fighter XIV – Krigere og stridspersoner fra forskjellige bakgrunner slåss på denne legendariske slagmarken hvor ett enkelt slag kan utgjøre forskjellen mellom seier og tap!

Spillet gir de samme intense og spennende slagene som «Legendary»-serien er kjent for – nemlig kraftige enkeltangrep som gjenskaper den brutale kraften til våpenbaserte slag.

Sexton kjente figurer vender tilbake for å slåss i en ny og kinoaktig kunstform som gir liv til alle slagene i mange forskjellige online- og offline-moduser.

Spill mot verdens beste spillere i et nyskapende KI-system som lærer spillerne mønstre og lager en «Ghost»-opplevelse du kan teste i fiktive slag.

Generelt
Artikkelnummer3512899121812
Leverandørens artikkelnummer44722SS
Forpakningsmål
Bruttovekt0.2 kg
Høyde14 cm
Lengde2 cm
Bredde10 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Samurai Shodown for PS4

Art nr: 3512899121812
27900
  • Tilbud: 2 FOR 399,- (Sun Jun 19 2022 - Sat Jul 30 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips