• PS5™
  • Action
  • Aldergsrense 18 år

Den direkte oppfølgeren til det opprinnelige Black Ops. Opplev en global konspirasjon på jakt etter en skyggefull figur kalt Perseus, som er ute på oppdrag for å destabilisere den globale maktbalansen. Velkommen til randen. Velkommen til Call of Duty®: Black Ops Cold War.

Den populære Black Ops-serien er tilbake med Call of Duty: Black Ops Cold War, den direkte oppfølgeren til Call of Duty: Black Ops.
I Black Ops Cold War blir spillerne kastet rett inn i den kalde krigens ustabile geopolitiske maktkamp på tidlig åttitall.

Møt historiske skikkelser og ta vanskelige avgjørelser mens du kjemper på kjente steder som Øst-Berlin, Vietnam, Tyrkia og KGB-hovedkvarteret i Sovjetunionen.

Som eliteagent er det din jobb å følge sporet etter en lyssky person som prøver å destabilisere den globale maktbalansen og endre historiens gang. Gjør ditt for å avsløre en global sammensvergelse sammen med kjente figurer som Woods, Mason, Hudson og nye soldater.

I tillegg til hovedhistorien har Cold War med seg et arsenal av våpen og utstyr til den neste generasjonen av flerspiller og Zombies.

Velkommen til fronten. Velkommen til Call of Duty: Black Ops Cold War.

Generelt
Artikkelnummer5030917292460
Leverandørens artikkelnummerPS5N1399CODBOC
Forpakningsmål
Bruttovekt0.08 kg
Høyde1.6 cm
Lengde17 cm
Bredde13.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Call of Duty®: Black Ops Cold War for PS5™

Art nr: 5030917292460
27900
  • Tilbud: 2 FOR 399,- (Sun Jun 19 2022 - Sat Jul 30 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips