Ratchet & Clank: Rift Apart for PS5

  Art nr: 711719826194
  Skyt deg vei gjennom et interdimensjonalt eventyr.
   Kjøp på nett:
   På lager (6-20)
   Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Skyt deg vei gjennom et interdimensjonalt eventyr.

   Hopp mellom dimensjonene med Ratchet og Clank når de tar opp kampen mot en ond keiser fra en annen virkelighet. Beveg deg lynraskt mellom forskjellige verdener, og reis gjennom flotte og fargerike omgivelser mens du bygger opp et vanvittig våpenarsenal. Bli med når de intergalaktiske eventyrerne dundrer inn på PS5™-konsollen.

   De intergalaktiske eventyrerne er tilbake med et smell i Ratchet & Clank: Rift Apart.

   Helsprø våpen
   En ond robotkeiser har bestemt seg for å erobre verdener på tvers av dimensjonene, og Ratchet og Clanks egen dimensjon er den neste på listen. For å hindre fullstendig dimensjonskollaps må du tørke støv av den dynamiske duoens helsprø våpenarsenal. Skyt deg gjennom fiendene med et utvalg eksplosive nye våpen, som bygepistolen, planteskulpturvannereren og knusebomben. Sus gjennom byer, kast deg inn i kampene og reis mellom dimensjonene med nye hjelpemidler som trosser naturlovene.

   Nye ansikter
   Gjenforen superduoen med kjente allierte, og treff nye venner, blant annet en lombax fra motstandsbevegelsen, som er like fast bestemt på å eliminere robottrusselen som Ratchet og Clank selv. Spill som Ratchet og Rivet, en mystisk ny lombax fra en annen dimensjon. Bli kjent med Clanks nye, interdimensjonale krefter.

   Vakker grafikk
   Bli med på et vakkert og fargerikt interdimensjonalt eventyr drevet av den lynraske PlayStation®5-konsollen. Spillet er laget fra grunnen av hos det prisbelønte studioet Insomniac Games, og alt som skjer på skjermen blir kommunisert tilbake til deg via den trådløse DualSense™-kontrolleren.

   Reis i stil
   Bruk interdimensjonale rifter til å reise mellom dimensjonene, og kombiner de ulike verdenene for å løse oppgavene du står overfor. Bytt slagmark for å få fordeler i kampene, og reparer riftene med utfordrende hjernetrimoppgaver på tvers av dimensjonene. Besøk nye planeter, og sjekk ut alternative versjoner av gamle kjenninger i en ny dimensjon, som nå er enda mer levende enn før med eksotisk flora og fauna, takket være kraften i PlayStation®5-konsollen.

   • PS5
   • Eventyr
   • Aldersgrense 7 år
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer711719826194
   Leverandørens artikkelnummerPS5N1399RAT
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.08 kg
   Høyde1.4 cm
   Lengde17 cm
   Bredde13.4 cm

   Nyttige tips