• Batteri med lang levetid for over 200 minutter med rengjøring
 • Mopp kan klipses på for grundigere rengjøring
 • Smart navigasjon med kraftig tepperengjøring
 • Praktisk MagBase-fjernkontroll

pricerunner.se 19. oktober 2021: Beste budsjettvalg støvsuger 4/5 poeng. Roborock E5 – full kontroll, og kraftig sugestyrke vil gjøre hver krik og krok i hjemmet ditt skinnende ren.

Roborock E5 er en kombinert robotstøvsuger og mopp med mer sugestyrke, en praktisk MagBase-fjernkontroll, batteri med lang levetid, en ekstra stor støvbeholder for rengjøring over tid samt smart navigasjon for å dekke hver krik og krok i hjemmet ditt.

Roborock E5 setter standarden for kombinasjonen av robotstøvsuger og mopp, og gir deg rengjøringskraft til hele hjemmet ditt med bare ett tastetrykk.

Tiden da man måtte feie gulvene for hånd er over – nå kan du lene deg tilbake og bruke fjernkontrollen eller appen til å be robotstøvsugeren om å gjøre jobben for deg. Støyen under bruk er kun 66 dB i stille modus – omtrent det samme som et klimaanlegg og stillere enn en oppvaskmaskin – E5 kan gjøre jobben sin samtidig som du gjør din (eller mens du tar en lur på sofaen). Den har til og med en ikke forstyrr-modus som sørger for at E5 aldri er til bry.

Alle overflater, alle hjem
En praktisk mopp som kan klipses på forvandler E5 til en svært effektiv rengjøringsmaskin.

SnapMop™-systemet har en vanntank på 180 ml som holder til mer enn 150 m2 gulvflate, og sørger for at kjøkken, tregulv, vinyl- og flisegulv blir skinnende rene uten at du trenger å løfte en finger.

Når Roborock E5 beveger seg mellom rom eller overflater, kan den klatre opptil 2 cm for å komme over terskler, flytte seg til tykke tepper eller krysse andre små hindre i hjemmet. I tillegg er den bare 9 cm høy, noe som gir den tilgang til mange områder, for eksempel under stoler, bord og møbler.

Mer rengjøringskraft
Roborock E5 innebærer en viktig oppgradering i sugekraft i forhold til tidligere modeller og andre robotstøvsugere. Den har 38 % kraftigere sugestyrke (sammenlignet med E2) takket være det innovative HyperForce™-systemet, og når opp til 2500 Pa når den testes mot IEC-standarder. Med slik kraft kan du være sikker på at det ikke blir noe støv eller smuss liggende igjen.

Det handler ikke bare om sugestyrke: Hovedbørsten og sidebørsten bruker et avansert anti-flokedesign for å fange opp dyrehår, unngå tilstopping og sørge for at apparatet kjører problemfritt.
Robotstøvsugeren har høy sugestyrke, og når de avanserte sensorene for teppegjenkjenning starter, blir den enda mer imponerende – den går inn i en kraftig modus som er designet for å trekke opp støv, pollen, allergener, smuler og smuss fra dypt nede i teppestoffet.

Når Roborock E5 fanger opp støv, går det gjennom et E11-filter. Filtrene kan vaskes i kaldt vann for å gi robotstøvsugeren en enda lengre levetid.
All denne sugestyrken betyr imidlertid ikke at E5 har kortere kjøretid – et dobbelt så kraftig batteri gjør det mulig med enda lengre rengjøringsøkter mellom ladinger. Det ekstra sterke oppgraderte batteriet på 5200 mAh sørger for at E5 kan gå i 200 minutter i stille modus – mer enn nok til å gå gjennom de fleste hjem i én omgang uten å måtte lade.
Dette er takket være en ekstra stor støvbeholder, som rommer hele 640 ml, slik at den kan kjøre lenger uten å måtte tømmes. Selv om den kan være i bruk lenger, trenger den ikke alltid det – E5 har 10 % raskere rengjøringshastighet enn tidligere standardmodeller.

Full kontroll
Roborock E5 tilbyr perfekt metodisk rengjøring. En rekke nye funksjoner gjør at den rengjør effektivt, nøyaktig og helt i tråd med dine behov og spesifikasjoner.

OpticEye™-sensorsystemet bruker infrarød teknologi kombinert med presis intern kartlegging, slik at den alltid vet hvor den er og hvor den skal. Hvis den må lade midt under rengjøringen, husker den ruten og fortsetter der den slapp, noe som gjør den perfekt for større boliger.
Når den beveger seg, gir doble gyroskoper maskinen smidigheten den trenger for å bevege seg raskt og enkelt rundt i huset, mens støtfangere sørger for at den ikke blir skadet eller skader noe rundt seg.

E5 har en unik MagBase-fjernkontroll som kan festes til enhver metalloverflate eller magnetisk overflate, slik at du alltid har direkte kontroll innen rekkevidde. Imidlertid er du ikke avhengig av fjernkontrollen – E5 kan også synkroniseres med Alexa, slik at du kan kontrollere robotstøvsugeren med talekommandoer.

I tillegg gir Roborock-appen deg full kontroll over E5:
•Legg inn planlagte rengjøringer og bestem hvilke rom som skal rengjøres når, slik at den aldri er i veien
•Juster sugenivået manuelt for å være sikker på at den effektivt tar seg av områder som er ekstra utsatte for smuss;
•Etter rengjøringen kan du se et kart over hvor den gikk for å være sikker på at alle områder har blitt dekket;
•Tilpass vanntilstrømningen til typen overflate som skal rengjøres.

Generelt
Artikkelnummer6970995782837
Leverandørens artikkelnummerRR2007
Forpakningsmål
Bruttovekt5.2 kg
Høyde48.9 cm
Lengde15.2 cm
Bredde40.3 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Roborock E5 robotstøvsuger

Art nr: 6970995782837
(2)
2 29000
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:

  Nyttige tips