Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Klikk og hent innen 2 timer
Klikk og hent innen 2 timer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 
 • Trådløs ladeplate med stofftrekk, kompatibel med alle Qi-aktiverte enheter
 • USB Type-C hurtigladekabel medfølger
 • Ø: 8,8 cm x 0,95 cm

Trådløs ladeplate med stofftrekk, kompatibel med alle Qi-aktiverte enheter

Koble hurtigladeren til et vegguttak. Sett den ene enden av USB Type-C-kabelen i adapteren, koble den andre enden av kabelen til ladeplaten. Når tilkoblet starter LED-indikatoren å blinke grønt, blått og grønt igjen, og slår seg deretter av – ladeplaten går i hvilemodus.
Merk: Rask trådløs lading krever hurtiglader/veggadapter med QC 3.0/QC 2.0. Strømadapter må kjøpes separat.
Når strømforsyningen er tilkoblet, starter LED-indikatoren å blinke grønt, deretter blått og så grønt igjen, og slår seg deretter av – ladeplaten går i hvilemodus. Plasser en Qi-aktivert/Qi-kompatibel smarttelefon/enhet på ladeplaten. LED-indikatoren lyser blått for å vise ladestart, indikatoren lyser konstant blått (eller skifter til grønn) til smarttelefonen er fulladet. Indikatorlampen skifter til hvilemodus når smarttelefonen fjernes fra ladeplaten.
Pass på at enheten er Qi-aktivert/Qi-kompatibel. Pass på at ladeplaten er koblet til egnet strømuttak. Pass på at du bruker riktig QC 2.0/QC 3.0 USB hurtiglader/veggadapter/strømadapter. Pass på at ladeplaten ligger med stoffsiden opp. Plasser smarttelefonen/enheten på midten av ladeplaten. Pass på at det ikke er metall eller magnetiske materiale mellom ladeplaten og smarttelefonen/enheten.

Ikke demonter den trådløse laderen for å unngå kretsskader eller lekkasje. 2. Ikke bruk laderer når det er ekstremt varmt og/eller fuktig miljø for å unngå kretsskader eller lekkasje. 3. Ikke plasser laderen for nær magnetstripe/chipkort (ID-kort, bankkort, etc.) for å unngå magnetisk feil/ avmagentisering. 4. Hold laderen minst 20 cm unna medisinsk utstyr/enhet for å unngå potensielle forstyrrelser. 5. Laderen er ikke leketøy – holdes unna barn for å unngå unødvendig ulykker.
FOD (Foreign Object Detection) funksjon Brukes til å oppdage om det er en metallgjenstand mellom ladeplaten og smarttelefonen/enheten som skal lades. Hvis det er metall mellom, slutter laderen å virke, for å beskytte smarttelefonen/enheten som lades.

Generelt
Artikkelnummer4895154350295
Leverandørens artikkelnummer687064
Forpakningsmål
Bruttovekt0.15 kg
Høyde18 cm
Lengde12 cm
Bredde2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Trådløs ladeplate

Art nr: 4895154350295
29900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips