• Smarttelefonen din er beskyttet i et magnetisk deksel
 • Tre kortspor og en seddellomme
 • Laget av Aniline First Layer kvalitetsskinn

Laget av Aniline First Layer kvalitetsskinn Smarttelefonen din er beskyttet i et magnetisk deksel Tre kortspor og en seddellomme

BUFFALO Lommebokveske for mobil
•Laget av Aniline First Layer kvalitetsskinn
•Smarttelefonen din er beskyttet i et magnetisk deksel
•Tre kortspor og en seddellomme
BUFFALO lommebokveske laget av Aniline First Layer kvalitetsskinn. Skinnet er håndlaget i India, og produktet er designet i Sverige. Den har tre kortspor og en seddellomme. En magnetisk lås holder lommeboken lukket. Det er hull for høyttaleren for samtale når vesken er lukket. Kortsporene har en utsparing slik at det er lettere å ta ut kortene. Smarttelefonen din er beskyttet i et magnetisk deksel som også kan tas ut av lommeboka. På baksiden av dekselet er det samme eksklusive bøffelskinnet.
Dette produktet er laget av førsteklasses premiumskinn (Full Grain). Alt skinnet vårt er håndlaget, og vi velger nøye det beste naturskinnet til våre produkter. Tegn på variasjoner i farge og tekstur er bevis på lærets naturlige skjønnhet, og det kan utvikle seg over tid. Disse funksjonene og patinaen er ikke feil, og vil ikke påvirke produktets holdbarhet. Vi håper at disse produktene passer dine behov, og at du vil glede deg over dem. Fem års garanti. Generelt kan magnetiske deksler føre til at noen telefoner ikke fungerer med induksjonsladere.

Generelt
Artikkelnummer7319925900399
Leverandørens artikkelnummer590039
Forpakningsmål
Bruttovekt0.3 kg
Høyde9 cm
Lengde20 cm
Bredde2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Buffalo etui/deksel til iPhone 13 Mini

Art nr: 7319925900399
39900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.