• Universal 90W lader til laptop
 • Overbelastning-og kortslutningsbeskyttelse
 • 120 cm + 180 cm lang kabel

Alltid fulladet:
Med Trust Primo 90W universell laptoplader kan du enkelt holde den bærbare datamaskinen fulladet. De inkluderte kontaktene for praktisk talt alle vanlige bærbare datamaskiner, sørger for at du alltid er forberedt på å lade alle bærbare datamaskiner tilbake til full kraft - din egen eller andres.

Universal og enkel
Trust Primo 90W universell laptoplader kan brukes med praktisk talt alle bærbare datamaskiner som krever en strømadapter på 70W eller mindre. Bare velg en av de medfølgende kontaktene og lad din bærbare Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Medion eller MSI. Er ikke riktig kontakt inkludert i pakken? Besøk trust.com/22142 for å be om en gratis ekstra kobling.

Praktisk til reisen:
Laderens kompakte og pålitelige design gjør den perfekt å ta med deg, uansett hvor du skal. Den fungerer med strømuttakets spenninger overalt i verden, noe som betyr at du trygt kan lade den bærbare datamaskinen med Primo-laderen hvor som helst.

Smart beskyttelsessystem:
Laderen beskytter den bærbare datamaskinen din mot overbelastning og kortslutning, så den er beskyttet mot enhver skade og muliggjør sikker opplading til enhver tid. Dens holdbare og energieffektive design bidrar også til å forhindre unødvendig strømforbruk og overoppheting.

Generelt
Artikkelnummer8713439221428
Leverandørens artikkelnummer22142
Forpakningsmål
Bruttovekt0.48 kg
Høyde4.2 cm
Lengde17 cm
Bredde12 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Trust Primo 90W universal lader

Art nr: 8713439221428
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:

  Nyttige tips