Outlet
  • 220-240V-vekselstrøm
  • Max 13A (2990W)
  • Kabellengde 1,5m
  • WiFI 2.4GHz 802.11b / g / n

SH-P03USB-QNE er et grenuttak med doble USB-porter som enkelt kan slås på eller av via telefonen din, enten hjemme eller på avstand. Grenuttaket kan brukes for alle enheter med korrekt stikkontakt (maks. 13A). Ideel for TV, computer, lamper eller annet belysning. Hver stikkontakt kan slås på eller av individuelt, inkludert USB-portene. Hver stikkontakt har en diode som viser om den er på eller av.

SH-P03USB-QNE er et grenuttak med doble USB-porter som enkelt kan slås på eller av via telefonen din, enten hjemme eller på avstand.

Grenuttaket kan brukes for alle enheter med korrekt stikkontakt (maks. 13A). Ideel for TV, computer, lamper eller annet belysning. Hver stikkontakt kan slås på eller av individuelt, inkludert USB-portene. Hver stikkontakt har en diode som viser om den er på eller av.

Med QNECT SMART HOME-appen håndterer du alle strømbryterne. Installasjonen er rask og enkel, alt du trenger er et funksjonerende trådløst nettverk, dvs. ingen spesielle knutepunkter eller gateways. I tillegg til å slå strømbryteren av og på, kan du også sette på en tidsbryter hvis du vil at strømbryteren skal slå seg av etter en viss tid. Som et alternativ kan du også planlegge spesielle tidspunkt når den skal slås av eller på.

QNECT SMART HOME-appen gir også mulighet til å lage automatiske handlinger. For eksempel, at strømbryteren slås av når solen går ned, eller hvis du ønsker å gruppere flere strømbrytere sammen til å utføre det samme på et vist tidspunkt.

QNECT SMART HOME-appen kan selvsagt lastes ned gratis for både Android og iOS.

SH-P03USB-QNE kan også sammenkobles og stemmestyres sammen med Google Assistant eller Amazon Alexa for å enkelt integreres og bli en del av smart-hjemmet.

Pakken inneholder: Grenuttak, instruksjoner

Generelt
Artikkelnummer7333048044884
Leverandørens artikkelnummer6050047
Forpakningsmål
Bruttovekt0.6 kg
Høyde6.8 cm
Lengde34.2 cm
Bredde9.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

SH-P03USB Smart strømuttak med 2xUSB-A

Art nr: 7333048044884
25000
Nettlager:
På lager (+20)
Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips