Outlet
  • Trådløs strømbryter/smartstøpsel med timer og innebygd energiovervåker
  • 220-240V AC/ Max 10A (2400W)
  • Kan styres fra mobil eller nettbrett via DELTACO SMART HOME appen
  • Kan kobles med Google Assistant eller Amazon Alexa

Trådløs strømbryter som enkelt kan skrus av og på via din telefon- uavhengig om du er hjemme eller ikke. Kan styres fra din egen smarttelefon eller nettbrett via DELTACO SMART HOME appen (for både Android og iOS), og kobles med Google Assistant eller Amazon Alexa. Med innebygd energiovervåking, som måler energiforbruket i sanntid, og deretter kompilerer totale forbruket per dag og per måned.

DELTACO SMART HOME strømbryter, WiFi 2,4GHz, energiovervåkning, 1xCEE 7/3, 10A, timer, hvit

SH-P01E er en trådløs bryter som lett kan startes eller slås av via telefonen, både når du er hjemme eller avgårde. I tillegg til dette, SH-P01E har også innebygd energiovervåking, som måler energiforbruket i sanntid, og deretter kompilerer totale forbruket per dag og per måned. Strømbryteren kan brukes for alle enheter med riktig plugg (maks 10A). Perfekt for f.eks. TV, datamaskin belysning eller annet utstyr der du vil kontrollere hvor mye energi som forbrukes.

All håndtering av strømbryteren skjer via DELTACO SMART HOME appen. Installasjonen er kjapp og smidig og det eneste du trenger er WiFi. Det vil si at det ikke krever noen spesielle hubber eller gateways. I DELTACO SMART HOME appen kan du styre en og en bryter hver for seg eller dele opp i ulike rom. Dette gjør håndteringen av ulike grupper av brytere veldig enkel. Du kan også slå av og på bryteren via appen, samt sette på en timer dersom du ønsker at strømbryteren skal skrus av etter noen timer. Alternativt kan du stille inn et spesifikt tidsinntervall. I DELTACO SMART HOME appen har du også mulighet til å lage automatiske handlinger. Som for eksempel kan du stille inn strømbryteren til å skru seg på når solen har gått ned, eller om du vil gruppere sammen flere brytere til å starte likt ved et gitt tilfelle. DELTACO SMART HOME appen er tilgjengelig og gratis for både Android og iOS.

 

SH-P01E kan også sammenkoples og stemmekontrolleres med Google Assistant eller Amazon Alexa.

Generelt
Artikkelnummer7333048041951
Leverandørens artikkelnummer349058
Forpakningsmål
Bruttovekt0.09 kg
Høyde12 cm
Lengde6.5 cm
Bredde12 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Deltaco Smart Home smartstøpsel

Art nr: 7333048041951
8000
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips