• Trådløs støvsuger med LED-belysning
  • PerformancePro-munnstykke og BrushRollClean-teknologi
  • Opptil 20-95 min brukstid (avhengig av hastighet)
  • Ladestasjon inkludert

Trådløs støvsuger med LED-belysning, PerformancePro-munnstykke og opptil 20-95 min* brukstid

Med støvsugeren Electrolux UltraPower EUP86TBM kan det godt hende at du blir ganske glad i å gjøre rent. Med et kraftig munnstykke som fanger opp alt av smuss og skitt, og en kropp som gjør den lett å manøvrere, så setter Electrolux UltraPower standarden for støvsugere. Nå høyere, lavere og inn i hver eneste krik og krok uten å være fanget av strømledningen, og nyt 20 til 95 minutters bruk per opplading(avhengig av valg av hastighet).

BrushRollClean-teknologi:
Med BRC-funksjonen er det bare å trykke på pedalen på munnstykket med foten din, og et lite blad kutter bort sammenkrøllede hår og fibre på få sekunder, slik at de suges opp i støvoppsamleren. Dermed har du en lettvint og hygienisk måte å sørge for at støvsugeren leverer toppytelse til enhver tid.

Trådløst bruk:
Takket være det kraftige Lithium TurboPower-batteriet har du rikelig med tid til å gjøre skikkelig rent, uten å måtte tenke på strømledningen. Få hele 95 minutter brukstid ved lav hastighet, 33 minutters brukstid ved normal hastighet, eller 20 minutter ved høy hastighet.

Lett å bevege:
Kom til i de mest utilgjengelige hjørnene i hjemmet ditt, takket være 180° EasySteer-systemet, som gjør det lett å snu og vende på støvsugeren, og som gir smidige, myke bevegelser på alle typer overflater.

LED-lys:
Det praktiske LED-lyset i front gjør at du ser støvet selv i mørke kroker.

PerformancePro-munnstykke:
Dette førsteklasses kraftige munnstykket fanger opp alt av støv, skitt og allergener fra alle typer overflater, slik at du får det rent og pent i hjemmet ditt.

Inkludert:

  • Ladestasjon
Generelt
Artikkelnummer7332543562800
Leverandørens artikkelnummer900278806
Forpakningsmål
Bruttovekt4.45 kg
Høyde30.5 cm
Lengde70.5 cm
Bredde18 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Electrolux UltraPower EUP86TBM støvsuger

Art nr: 7332543562800
3 49500
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.