• Netto volum: 402 l
 • H: 185 cm
 • 7 bruddsikre glasshyller, vinhylle og grønnsaksskuff

Frittstående kjøleskap i energiklasse F. Energivennlig LED belysning

Hvis du velger et kjøleskap i energiklasse F, får du et skap med svært lavt energiforbruk. Det er bra for miljøet, og sparer deg for unødige strømutgifter.

Alle glasshyller er i SafetyGlass. Det betyr at de ikke bare er svært holdbare, men også bruddsikre. Skulle du være så uheldig å miste en hylle på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengjøring, og den likevel går i stykker splintres den ikke i skarpe stykker.

Den energivennlige LED-belysningen er miljøvennlig og gir deg samtidig god og rask oversikt over innholdet i skapet.

XL-modellene har ekstra stor kapasitet som følge av at kabinettet er dypere. Både hyller og skuffer er ekstra store og gir god plass til matvarene. I tillegg har alle skuffer transparent front, noe som sikrer god oversikt. Store og små flasker ligger sikkert på den praktiske vinhyllen, som dessuten utnytter plassen under glasshyllen. Vinhyllen kan plasseres i skapet, der det passer best.

Dørene på GRAM kjøle- og fryseskap kan monteres både på høyre og venstre side av kjøleskapet. Dermed er det enkelt å plassere skapet i kjøkkenet. Det er dessuten praktisk, hvis du ønsker å ha en side by side-løsning med kjøleskap og fryseskap.

De romslige grønnsaksskuffene har god plass til frukt og ferske grønnsaker. Skuffene har dessuten et praktisk håndtak som er integrert i skuffen. Det gjør skuffen enkel å håndtere og praktisk å holde ren. Med de romslige dørhyllene er det enkelt å oppbevare både små og større matvarer i døren.

Lydnivå 39 dB.

Generelt
Artikkelnummer5709708231475
Leverandørens artikkelnummerKS 4476-90/1
Forpakningsmål
Bruttovekt65.5 kg
Høyde190.5 cm
Lengde72.7 cm
Bredde65.4 cm
Kapasitet og effekt
EnergiklasseF
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse
Energieffektivitets Erklæring for produkt

Gram KS 4476-90 kjøleskap

Art nr: 5709708231475
  Produktdatablad
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips