• Kapasitet kjøl: 215 l/ frys: 109 l
 • H: 185 cm
 • full NoFrost teknologi og SuperFreeze for hurtig innfrysing

Klassisk og stilrent XL kombiskap i hvitt. Energivennlig LED-belysning, vinhylle, FreshZone-skuff med teleskoputtrekk og Full NoFrost.

SafetyGlass:
Alle glasshyller er i SafetyGlass. Det betyr at de ikke bare er svært holdbare, men også bruddsikre. Skulle du være så uheldig å miste en hylle på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengjøring, og den likevel går i stykker splintres den ikke i skarpe stykker.

Energivennlig LED belysning:
Den energivennlige LED-belysningen er miljøvennlig og gir deg samtidig god og rask oversikt over innholdet i skapet.

DualCooling:
Med DualCooling bevarer du den høye luftfuktigheten i kjøledelen, siden kjøle- og frysedelen har separate kjølesystemer. Derfor trenger heller ikke tørr luft eller lukt fra fryseren inn i kjøledelen. Med høyere luftfuktighet i kjøledelen holder f.eks. grønnsaker seg friske lenger, og tørker ikke så raskt ut.

Full NoFrost:
Full NoFrost er et ventilert kjølesystem som sikrer jevn temperatur overalt i skapet, så du fritt kan velge hvor du vil plassere maten. Dessuten ungår du å få kondens og is på bakveggen.

Åpen dør-alarm:
Alarm ved åpen dør sørger for at du raskt får beskjed dersom kjøleskapsdøren ikke er ordentlig lukket. Slik unngår du økt energiforbruk som følge av at kulden slipper ut og temperaturen i skapet blir for høy.

FreshZone:
I FreshZone kan du med fordel oppbevare fersk fisk, ferskt kjøtt, meieriprodukter og grønnsaker. Den lave temperaturen i FreshZone gjør at matvarene holder seg ferske i lengre tid.

God plass:
XL-modellene har ekstra stor kapasitet som følge av at kabinettet er dypere. Både hyller og skuffer er ekstra store og gir god plass til matvarene. I tillegg har alle skuffer transparent front, noe som sikrer god oversikt.

SuperFreeze:
SuperFreeze sikrer rask innfrysing av frysevarer, noe som øker holdbarheten. Super Freeze-funksjonen er spesielt viktig når du skal fryse ned større mengder matvarer på en gang.

Vinhylle:
Store og små flasker ligger sikkert på den praktiske vinhyllen, som dessuten utnytter plassen under glasshyllen. Vinhyllen kan plasseres i skapet, der det passer best.

Generelt
Artikkelnummer5709708231666
Leverandørens artikkelnummerKF 4386-90 FN/1
Forpakningsmål
Bruttovekt74.7 kg
Høyde189.1 cm
Lengde64 cm
Bredde76.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse
Energieffektivitets Erklæring for produkt

Gram KF 4386-90 FN/1 kombiskap

Art nr: 5709708231666
8 99000
  E
  Produktdatablad
  Nettlager:
  Lav lagerbeholdning
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips