• 2600W
  • Non-stick belagt plate med diameter 55 cm
  • Regulèrbar termostat
  • Kan også brukes som varmeplate

Steketakke til steking av flatbrød, lefser, lomper, lapper, crepes og mye mer. Nå med enda bedre varmefordeling og stekeresultat!

Tradisjonell steketakke kan brukes til mye. Med steketakken kan du steke flatbrød, lefser, lomper, lapper, crepes og mye mer. Egnet også for steking av pitabrød, karbonader, kjøttkaker, fisk og grønnsaker, koteletter og speilegg.

Takken kan også brukes som varmeplate.

Platen er dekket med et non-stick slippbelegg, som enklest rengjøres med en fuktig klut. Slippbelegget har høy slitestyrke og slippeffekt. Når du bruker takken, ha litt fett på platen, mel eller annen væske på, før takken settes på. Dette er for å beskytte belegget da det blir fort varmt og kan overopphetes. Skru ned varmen så snart fettet eller væsken blir brunt. Ved temperaturer over 250 grader misfarges belegget og kan skades - så passende temperatur ved bruk er 150 - 180 grader.

Bruk redskaper i nylon, plast eller tre, som er skånsomme mot belegget.

Mildt såpevann brukes for å vaske vanskelige flekker på platen. Løsemidler, slipemidler eller stålull, må ikke brukes. Steketakken må ikke senkes i vann eller vaskes i oppvaskmaskin.

Diameter på steketakken er 55 cm og den kan lagres på høykant uten bruk av eget stativ.

Regulèrbar termostat. 2600 W.

Generelt
Artikkelnummer7090051330143
Leverandørens artikkelnummer8505061
Forpakningsmål
Bruttovekt11.5 kg
Høyde68 cm
Lengde64 cm
Bredde20 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tradisjonell steketakke

Art nr: 7090051330143
Medlemskupp
99000
Ikke medlem
1 79000
    Nettlager:
    På lager (+20)
    Se butikker med varen på lager
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.