• Frittstående komfyr med induksjonstopp
 • Ovnsvolum: 73 l
 • Med PlusSteam; gir ekstra sprø og saftig bakst
 • Katalytisk rensefunksjon

Komfyr med induksjon og PlusSteam; Med PlusSteam tilsettes damp til bakingen, som gir jevn og sprø stekeskorpe, samtidig som baksten blir saftigere og luftigere innvendig.

Komfyr med induksjon og PlusSteam, som gir deg effektiv oppvarming, presis varmestyring og mange smarte funksjoner. Med PlusSteam tilsettes damp til bakingen, slik at dun får jevn og sprø stekeskorpe, samtidig som baksten blir saftigere og luftigere innvendig. Stor stekeovn med markedets største stekebrett og katalytisk ovnsemalje, som gjør rengjøringen lett som en lek. Steketermometert hjelper deg med å ha full kontroll over matlagingen.

Den sprøeste skorpen:
I tillegg til alle standard ovnsfunksjoner har denne ovnen PlusSteam. Denne funksjonen tilfører damp for å skape jevnere farge og sprøere skorpe. I tillegg oppnås en saftigere og bedre konsistens inne i baksten. Når du baker brød med denne ovnen, vil du oppleve et resultat som gir vann i munn.

Induksjonsteknologi for raskere og mer presis varme:
Med induksjon er varmen umiddelbar. Stekepanner og kasseroller varmes opp raskere. Komfyrtoppen responderer raskt og presist når du berører kontrollene, og du får nøyaktig den varmen du trenger.

Mindre rengjøring, mer glans:
Tilbereding av deilige retter trenger ikke å ende med intensiv rengjøring av ovnen. Ovnen er utstyrt med katalytisk rengjøring. Dette er et spesielt belegg i ovnen som aktiveres ved 200°C. Belegget absorberer bort fett og rester som om de aldri hadde vært der. Resultatet blir mindre rengjøring for rene flater.

Få varsel med én gang maten er klar:
Dette steketermometeret tilsvarer nesten å kunne se inn i maten for å se hvordan den blir tilberedt. I tillegg sier det fra når maten er ferdig.

Bedre varmedistribusjon for jevne matresultater:
Sprø butterdeig, jevnt stekte paier, godt brunt kjøtt – XXL-viften sørger for at varmen sirkuleres jevnt i ovnen, noe som gir stabile resultater uansett hvor maten din er plassert.

En glassdør som er enkel å rengjøre:
Glasset i ovnens dør er enkel å rengjøre. Du kan ta av både dør og de innvendige glasspanelene. Dette bidrar til rask og behagelig rengjøring.

Generelt
Artikkelnummer7332543597604
Leverandørens artikkelnummer947941208
Forpakningsmål
Bruttovekt62 kg
Høyde97.5 cm
Lengde68 cm
Bredde63.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse
Energieffektivitets Erklæring for produkt

Electrolux EKI6359EOW SteamBake induksjonskomfyr

Art nr: 7332543597604
11 99000
  A
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips