• Frittstående komfyr med glasskeramisk topp
 • Ekstra stort ovnsrom på 77 liter
 • BakingPro System: XL ovnsrom, bedre varmefordeling
 • Lynoppvarming av ovn til 180 °C på bare 4 minutter

Multifunksjonsovn med 11+1 funksjoner. 4 kokesoner, herav 2 med dobbeltsone. SteamClean-funksjon for enkel rengjøring av ovn. BakingPro System®

NB Bildet avviker noe fra reell vare: Nederste skuff i front er ikke hvit, den er sort.

Lavt energiforbruk:
Med en en ovn i energiklasse A får du et lavt energiforbruk. Det er bra for miljøet, og sparer deg for unødige strømutgifter.

Ekstra stort ovnsrom:
Et ekstra stort ovnsrom på 77 liter gir deg rikelig med kapasitet til å lage mat til hele familien. Du får dessuten ekstra store bakeplater og helt opptil seks stekenivåer.

GRAM BakingPro System®:
BakingPro System® er en helt ny ovnsutforming som gir deg mange fordeler: presis varmefordeling, stabil temperatur, lynrask oppvarming, større bakeplater, flere bakenivåer og ikke minst et ekstra stort ovnsrom.

Lynoppvarming:
Med lynoppvarmingsprogrammet når ovnen ønsket temperatur på kortest mulig tid. Ovnstemperaturen kommer f.eks. opp på 180 °C på bare 4 minutter. Du får en ovn som er klar til bruk raskere enn noen gang før.

Tinefunksjon:
Skulle du ha glemt å ta de frosne matvarene ut av fryseren, kan du med fordel bruke ovnens tinefunksjon, som er mer skånsom enn tiningen i f.eks. mikrobølgeovn. Den mest energiriktige tiningen vil imidlertid alltid være å ta maten ut av fryseren dagen før og la den tine i kjøleskapet.

Ekte varmluft:
Ekte varmluft sørger for perfekt varmefordeling, slik at du kan tilberede flere ting i ovnen på en gang. Du kan f.eks steke kaker i flere lag og likevel få et godt resultat.

Ekstra dyp langpanne:
Med en ekstra dyp langpanne får du flere muligheter for å lage kaken eller maten i den størrelsen som passer til familien.

Push Pull-knapper:
De flotte Push Pull-knappene er i tillegg til å være en del av den elegante designen også enkle å betjene, og panelet er enkelt å gjøre rent. Knappene kan være skjult i panelet – også når ovnen er i bruk.

Dobbel kokesone:
Den doble kokesonen har forskjellige størrelser. Det gjør det enklere å finne den kokesonen som passer best til gryten eller stekepannen. Du kan velge å varme hele kokesonen eller kun den innerste delen for å spare energi under matlagingen.

UltraCold ovnsdør:
UltraCold ovnsdør har svært lav overflatetemperatur. Dermed unngår du å brenne fingrene, også når temperaturen i ovnen blir ekstra høy.

Barnesikring:
Alle ovner har naturligvis barnesikring som gjør at døren ikke kan åpnes utilsiktet. Det er et stort pluss om ovnen skal plasseres under benkeplaten. Barnesikringen kan kobles ut hvis du ikke har bruk for den.

Enkel rengjøring:
Rengjøringen av ovnen er en smal sak. Innerdøren er i glass. Det gir et flott inntrykk og gjør det lett å rengjøre glasset. Dessuten kan glasset i ovnsdøren enkelt demonteres og tas ut.

Med over- og undervarme, kun undervarme, grill, tinefunksjon, turbogrill, varmluft, pizzafunksjon, supergrill

Generelt
Artikkelnummer5709708230034
Leverandørens artikkelnummerEK 17610-90
00
Forpakningsmål
Bruttovekt51.5 kg
Lengde71.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse
Energieffektivitets Erklæring for produkt

Gram EK17610-90 glasskeramisk komfyr

Art nr: 5709708230034
  A
  Produktdatablad
  Nettlager:
  Lav lagerbeholdning
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.