• Ekstra smal, toppmatet vaskemaskin med energiklasse A+++
  • Lydnivå vask: 51 dB/Lydnivå sentrifugering: 72 dB
  • 6 kg kapasitet/ 1200 o/min
  • BxDxH: 40 x 60 x 90 cm

Toppmatet SlimLine-maskin - perfekt for deg med liten plass. Kapasitet: 6 kg

Zen-teknologi – Maksimal stillhet, minimale vibrasjoner:
Whirlpools eksklusive Zen-teknologi garanterer at vaskemaskinen vasker svært stille, takket være en avansert og ekstremt stillegående motor. Så stille er den at du kan kjøre et vaskeprogram seint på kvelden eller natta uten å bli forstyrret. Den kullbørstefrie Zen-motoren er koblet direkte til trommelen, noe som gir minimalt med vibrasjoner og lavere lydnivåer. Dessuten er det mer effektivt og gir en lenger holdbarhet.
I tillegg til en stille Zen-motor har maskinen et robust og lydabsorberende design som bidrar til å redusere både lyd og vibrasjoner.

FreshCare – Fräsche og rynkefrie plagg etter endt program:
Funksjonen FreshCare holder klærne i bevegelse inni trommmelen i inntil 6 timer etter programslutt. Gjennom regelmessig og skånsom rotering av trommelen omfordeles og luftes den fuktige vasken. Dette minimerer rynker og de nyvaskede plaggene vil lukte godt og forbli myke.

6th Sense-teknologi
Vaskemaskiner med 6TH Sense-teknologi tilpasser automatisk vaskesyklusen til hvor mye og hvilke type tekstiler du har i maskinen. Dette gjør at klærne dine alltid vil få en skånsom og effektiv vask. Smarte sensorer regulerer også energibruken for å spare tid, vann og energi.

Colour15°- Bevarer klærnes farger lenger:
Det ideelle programmet for å beholde farge og form på dine mer ømfintlige plagg. Med Colour 15° får du samme vaskeresultat som ved bruk av et program på 40 °C, men med en ekstra varsom håndtering av plaggene og deres farger. Dette er mulig takket være maskinens SoftMove-system som tilpasser trommelbevegelsene og fordeler vasken jevnt i trommelen slik at virkningen av vaskemiddelet maksimeres selv ved lave temperaturer.

Soft Opening:
Ta vasken inn og ut på en enkel måte: Denne toppmatede vaskemaskinen har et flyttbart håndtak og spesielle Soft Opening- hengsler som gjør at lokket åpnes mykt og sikkert.

Livstidsgaranti på motoren:
Denne maskinen har en avansert motor av høy kvalitet som sikrer at den yter effektivt og lenge. Motoren er garantert å holde i hele maskinens levetid og omfattes av livstidsgaranti (ved registrering).

Generelt
Artikkelnummer8003437726880
Leverandørens artikkelnummerTDLR 60230
Forpakningsmål
Bruttovekt57 kg
Høyde90 cm
Lengde60 cm
Bredde40 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse
Energieffektivitets Erklæring for produkt

Whirlpool TDLR 60230 vaskemaskin

Art nr: 8003437726880
5 39000
    A+++
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

    Nyttige tips