• Trådløse, med bluetooth 5.0
  • Opptil 30 timer spilletid
  • Ladekabel, lydkabel, etui og instruksjoner medfølger
  • Kompatibel med Siri og Google assistant

Trådløse bluetooth 5.0 over-ear hodetelefoner med ANC (Active Noise Cancellation)

Gå rundt i full stillhet, eller i selskap med favorittlåtene dine på T-banen eller på kontoret uten forstyrrende støy. Med 20 timers trådløs spilletid i ANC-modus kan du stenge verden ute for de lengste turene. Bare sett på de aktivt støydempende hodetelefonene, aktiver ANC-modus og nyt stillheten.
Med ledende ANC-teknologi (Active Noise Cancelling) som reduserer støy fra omgivelsene, får du krystallklar lydkvalitet, og du kan selv bestemme hva du vil slippe inn i din verden. Få kontakt med verden igjen ved å bytte raskt til HearThrough-modus og sjekk omgivelsene dine ved å slippe inn lydene fra omgivelsene.
Hvis batterilevetid og komfort er de to viktigste prioriteringene dine, er q-Seven som skapt for deg. Nyt opptil 30 timers spilletid i ikke-ANC-modus. Det er nok til å vare en tur fra Stockholm til Rio de Janeiro og tilbake. Du trenger ikke å bekymre deg hvis batteriet går tomt, det følger med en lydkabel som du kan bruke til å forlenge lytteopplevelsen.
Med sin over-ear-design – den desidert mest behagelige typen å ha på seg i lengre perioder – tilbyr q-Sevens en overveldende opplevelse som mangler sidestykke. De integrerte kontrollknappene som er plassert på høyre øreklokke, kan du enkelt bruke for å ta imot anrop, hoppe over spor og kontrollere volumet.
Planlegg dagen din, administrer oppgavene dine og få svar ved å ringe dine personlige assistenter i Siri og Google Assistant, når som helst og hvor som helst. Med et trykk på en knapp kan du gjøre en middagsreservasjon, sjekke når filmen starter, opprette en ny hendelse i kalenderen din eller motta sanntidsoppdateringer om statusen til flyturen din og været. Det har aldri vært enklere å få ting gjort når du er på farten. Her er noen eksempler på talekommandoer som du kan bruke.

Generelt
Artikkelnummer7350033656112
Leverandørens artikkelnummer619023
Forpakningsmål
Bruttovekt0.35 kg
Høyde23.5 cm
Lengde7 cm
Bredde23.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

JAYS q-Seven Wireless hodetelefoner

Art nr: 7350033656112

    Nyttige tips