• Bærbar høyttaler med Bluetooth®, for både inne og utendørs bruk
 • Opptil 5 timer spilletid på fullt volum*
 • Sprutsikkert topp-panel, innebygde håndtak
 • Mål:

Trådløs, bærbar høyttaler med innebygde håndtak, utslagbar bordplate, Bluetooth® og FM radio GTK-PG10 er bærbar, trådløs og også ideell for utendørsbruk. Den har til og med en egen utendørsfest-modus som sprer lyden lenger og et sprutsikkert topp-panel du kan sette drinkene dine på. Den er god inne også, med et kompakt fotavtrykk og klar lyd.

Ute eller inne, valget er ditt:
GTK-PG10 er trådløs, bærbar, har lang batterilevetid, og er ideell for å lytte til musikk ute, enten det er på fest, piknik eller campingtur. Du kan også slå ned toppanelet og ta den med deg innendørs for å få romfyllende lyd som tar liten plass.
Høyt og tydelig:
GTK-PG10 spiller av kraftig lyd både innendørs og utendørs, uten at det går ut over klarheten. DSP (Digital Signal Processor) tilpasser lydinnstillingene automatisk for å optimalisere ytelsen der du befinner deg.
Forovervendt lyd:
Med toppanelene lukket og de øverste diskanthøyttalerne vendt fremover, projiserer GTK-PG10 lyd fremover for volum og klarhet.
Utendørsfest-modus:
Med toppanelene åpne vender de innebygde diskanthøyttalerne oppover og utover, og sprer lyden bedre på utendørsfester.
Kraften til å feste hvor som helst:
Skal du feste et sted hvor det ikke finnes strømnett? Ikke noe problem. Det innebygde, oppladbare batteriet gjør det mulig å feste i 13 timer når volumet er stilt inn på 25. Selv ved fullt volum varer batteriet i 5 timer.
Bluetooth®-tilkobling for trådløs musikkstrømming:
Strøm alle favorittsporene dine og spillelister fra smarttelefonen til lydanlegget med Bluetooth®-teknologi.
USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade:
Koble til en USB-minnepenn, en smarttelefon eller et nettbrett, og spill av alle filene dine. Enheten er kompatibel med formatene MP3, WMA, AAC og WAV, slik at du kan holde liv i festen og samtidig lade enheten.
FM-tuner til favorittprogrammene dine:
Har du lyst til å høre favoritt DJ-ene dine, direktesendt sport eller radioprogrammer? Bare still inn enheten ved hjelp av FM-radiotuneren og se hva som finnes der ute.
Sprutsikkert topp-panel:
Når toppanelet er åpent, er det et perfekt sted å sette mat og drikke. Du trenger ikke bekymre deg for å søle siden toppanelet har dype, integrerte koppholdere og er sprutsikkert og lett å gjøre rent.
Lette å bære:
Ta den med deg og fest hvor som helst. Enten du slapper av hjemme sammen med venner eller tar festen med ut i gatene – det kompakte kubedesignet til GTK-PG10 har innebygde håndtak som gjør den bærbar og praktisk.
Stativkompatibel:
Ved hjelp av det innebygde monteringshullet kan GTK-PG10 settes på et høyttalerstativ slik at det står høyere. NB stativ medfølger ikke.
Tilpass innstillinger med Sony | Music Center-appen:
Ta kontroll over innstillingene med Sony | Music Center-appen. Det er bare å laste den ned på smarttelefonen for å få trådløs kontroll over musikken. Du kan justere lydinnstillingene, velge favorittspillelisten din fra telefonen eller USB og sette en sang i kø – uten å være i nærheten av lydanlegget.
Morsom og enkel kontroll med Fiestable-appen:
Ta kontroll over avspillingen fra smarttelefonen din med Fiestable-appen, som du kan få tilgang til når du har lastet ned Sony Music | Center-appen. Du kan til og med skifte spor eller justere volumet ved å snakke inn i smarttelefonen. Velg talestyring via Fiestable-appen3 og si kommandoen din.
Apper tilgjengelige på Google Play eller App Store.
Flere enheter kan kobles til:
Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner eller nettbrett samtidig via Bluetooth®. Du kan også spille av låter fra musikkbibliotekene dine, slik at du får enda mer å velge blant.
Slipp løs din indre popstjerne:
Enten du ønsker å synge med til favorittsangene dine eller være festens DJ, plugger du bare i en mikrofon. GTK-PG10 legger vokalen din direkte inn i miksen. NB mikrofon medfølger ikke.

Opptil 5 timer spilletid på fullt volum*. Med volum på 25 er spilletiden opptil 13 timer.

Generelt
Artikkelnummer4548736090828
Leverandørens artikkelnummer1129516
Forpakningsmål
Bruttovekt8.5 kg
Høyde38 cm
Lengde43 cm
Bredde38.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Sony GTK-PG10 trådløs høyttaler

Art nr: 4548736090828
2 49000
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips