Sesongpris
  • Alle stiler – ett verktøy
  • Barberer tett, men ikke for tett
  • 3 påklikkbare kammer for skjeggstubber
  • Oppladbar, til våt og tørr bruk

Den nye måten å trimme, style og barbere - uansett skjegglengde!

OneBlade - en helt ny teknologi innen barbering:
OneBlade er en ny teknologi innen barbering og trimming som gjør det mulig å trimme, style eller barbere alle skjeggtyper eller skjegglengder med ett og samme verktøy. De indre skjærebladene beveger seg med 200 omdreininger per sekund, noe som er utrolig raskt og gjør OneBlade utrolig effektiv. Du kan barbere alt fra skjeggstubb til langt helskjegg i ett enkelt strøk. Det doble beskyttelsessystemet - et glidebelegg kombinert med avrundede kanter - gjør barberingen enklere og behagelig.

Trim med OneBlade:
Trim skjegget til din favorittstil med noen av stubbkammene som følger med: 1 mm for en ettermiddagsstubb, 3 mm for tredagersstubb og 5 mm for en litt lengre stubb.

Style med OneBlade:
Få perfekte kanter og konturer med det dobbeltsidige barberbladet. Du kan barbere skjegget i alle retninger. Siden OneBlade er liten og hendig, kan du forme kanter og konturer akkurat slik du vil ha dem. Det er både raskt og enkelt!

Barber med OneBlade:
OneBlade håndterer problemfritt alle skjegglengder - uten å dra i skjeggstrået eller at det setter seg fast og blokkerer skjæreelementene.

Barberblader som følger konturene:
OneBlade følger konturene i ansiktet, slik at du effektivt og behagelig kan trimme og barbere hele ansiktet.

Unikt barberblad som gir deg en ny type frihet:
OneBlade er en helt ny måte å trimme og barbere skjegget på. For den mest effektive barberingen plasserer du barberbladet flatt mot huden og barberer mot hårene, men du kan bruke OneBlade både med og mot hårene. Du kan til og med bruke kantene til bladet i alle vinkler for å forme detaljene til den perfekte skjeggstilen.

3 trimmekammer på kjøpet (1, 3 eller 5 mm):
For å style en litt lengre skjegglengde, klikker du bare på stubbkammen. Du kan velge mellom tre lengder - 1 mm for en tett ettermiddagsstubb, 3 mm for tredagersstubb eller 5 mm for en litt lengre stil.

OneBlade er bygget for å holde lenge:
OneBlade er bygget for å holde lenge, men for at skjærebladene skal gi optimale resultater må de byttes ut hver fjerde måned*.

Barber med eller uten barberskum samt i dusjen:
OneBlade er vanntett og er derfor enkel å rengjøre; bare skyll den under rennende vann. Du kan også barbere deg med eller uten skum, og til og med bruke den i dusjen!

Lang batterilevetid:
Oppladbart NiMH-batteri: åtte timers lading gir 45 minutters bruk.

Generelt
Artikkelnummer8710103751083
Leverandørens artikkelnummerQP2520/20
Forpakningsmål
Bruttovekt0.252 kg
Høyde8 cm
Lengde18 cm
Bredde10 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Philips QP2520/20 OneBlade skjeggtrimmer

Art nr: 8710103751083
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Mon Dec 05 2022 - Sun Dec 11 2022)
Nettlager:
På lager (+100)
Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
Butikklager: