• Oppladbar eltannbørste med opptil 2 uker batteritid
 • 2D-rengjøringsteknologi for opptil 100% mer effektiv plakkfjerning
 • 6 pusseinnstillinger inkludert tannkjøttpleie, sensitiv og hvitgjørende
 • Innhold: 1 hvitt håndtak med timer, 1 børstehode, lader

Oral-B Vitality Pro elektrisk tannbørste 427162 gjør at du ikke trenger å grue deg til å besøke tannlegen lenger. Den vil kraftig redusere plakk og vil i tillegg forbedre tann- og tannkjøtthelsen sammenlignet med en tradisjonell, manuell tannbørste.

Oral-B Vitality Pro elektrisk tannbørste 427162 tar seg av dine tannpleiebehov med eleganse, komfort og effektivitet. Denne trådløse tannbørsten er utstyrt med 2D-rengjøringsteknologi, tre rengjøringsinnstillinger, timer og mer, og vil helt sikkert gi deg en anerkjennende tilbakemelding om du nevner den til tannlegen din. Opplev en enklere og mer effektiv rengjøring sammenlignet med eldre, manuelle tannbørster.

2D-rengjøringsteknologi
Denne teknologien sørger for opptil 100% mer effektiv plakkfjerning. Tannbørstehodet beveger seg skånsomt frem og tilbake, samtidig som det roterer.

Rengjøringsinnstillinger
Du vil helt sikkert sette pris på de tre inkluderte innstillingene. Daily cleaning er for vanlig hverdagsbruk, mens du kan velge Sensitive for en mer skånsom opplevelse. Sensitive plus-innstillingen er for deg som ønsker å pusse tennene uten å merke trykket fra tannbørsten på tannkjøtt og tenner.

Timer
Tannbørsten er utstyrt med en 2-minutters timer, delt inn i fire 30-sekunders intervaller. Etter hvert intervall vil tannbørsten varsle deg, slik at du vet nøyaktig hvor lenge du har pusset tennene.

Langvarig batteri
En brukertid på 30 minutter gjør at du kun trenger å lade enheten to ganger i måneden. Skulle du glemme å lade den, vil en ladeøkt på 1 time være nok til å gi deg 2 minutter for en rask morgenpuss.

Veiledende børstehode
Børstehode vil falne fra grønt til gult, slik at du vet når det er på tide å bytte ut børstehodet. På denne måten vil tannbørsten alltid være så effektiv som mulig.

Generelt
Artikkelnummer4210201427162
Leverandørens artikkelnummer427155
Forpakningsmål
Bruttovekt0.386 kg
Høyde22.4 cm
Lengde8.4 cm
Bredde11.3 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Oral-B™ Vitality Pro elektrisk tannbørste

Art nr: 4210201427162
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: