• Oppladbar, elektrisk tannbørste med Spider-Man motiv
 • Innebygd timer på 2 minutter,- hjelper barnet å pusse lenge nok
 • Kompatibel med appen Disney MagicTimer
 • Passer for barn fra 3 år

Spider-Man oppmuntrer til en sunnere rengjøring for å forebygge hull og hjelper til med bedre pussevaner.
©Disney

Den elektriske tannbørsten Oral-B Kids for barn fra 3 år, som er anbefalt av tannleger, gir barna en morsom opplevelse med figurer fra Disney Spider-Man og en skånsom og effektiv rengjøring. Denne børsten har en unik, barnevennlig sensitiv-innstilling og rengjør barns tenner skånsomt. Den fjerner mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste. Inkludert fire klistremerker med Disney Spider-Man-temaer for å tilpasse tannbørsten.

 • Spesielt utformet for å være skånsom for barn
 • Rundt børstehode tilpasset små munner
 • Ekstra myke børstestrå som er skånsomme for ømtålig tannkjøtt
 • Egnet for barn fra 3 år
 • Fungerer sammen med Disney Magic Timer-appen fra Oral-B
 • Det oppladbare batteriet gir børsten en brukstid på 8 dager per lading
 • Med en innebygd tidtaker som stimulerer til å pusse tennene i 2 minutter

Spesiell sensitiv-innstilling
Oral-B Vitality-tannbørsten har en spesiell, barnevennlig sensitiv-innstilling for skånsom rengjøring av barns tenner. Det runde børstehodet har i tillegg ekstra myke børstestrå som er skånsomme mot ømtålig tannkjøtt.

Tilpass med klistremerker
Oral-B Vitality-tannbørsten fås med klistremerker med fire temaer fra Disney som kan festes på børstehåndtaket – slik at dette kan bli barnets favoritt-tannbørste.

Tannbørsten som flest tannleger anbefaler*
Oral-B er tannbørstemerket som flest tannleger anbefaler verden over.* Alle Oral-B-tannbørster er utformet i samarbeid med tannleger for å gi barn en skånsom og effektiv rengjøring på ethvert alders- og utviklingstrinn.
*Basert på undersøkelser utført for P&G i perioden oktober 2016 til mai 2018 av et representativt verdensomspennende utvalg av tannleger.

Ekstra myke børstestrå
For å gi en skånsom og suveren rengjøring** har Oral-B Vitality-børsten ekstra myke børstestrå utformet for små munner og er skånsom mot tannkjøttet.
**vs. en vanlig manuell tannbørste

Disney Magic Timer-app
90 % av barn pusser lengre med den medfølgende Disney Magic Timer-appen fra Oral-B. Barna kan tjene opp virtuelle klistremerker med sine favoritt-Disney-figurer etter at de har pusset i to minutter slik tannleger anbefaler. Fås kostnadsfritt på Apple Store og Google Play.

Innebygd to-minutters tidtaker
Oral-B Vitality-tannbørsten fås med en innebygd tidtaker slik at barna kan pusse i to minutter slik tannleger anbefaler, og lære seg varige gode vaner for munnhygiene.

Oppladbart batteri
Det oppladbare batteriet i Oral-B Vitality gir børsten en brukstid på åtte dager per lading. Med en elektrisk tannbørste blir det gøy å pusse tennene. Fås med en ladebase som lett kan plasseres på servanten eller servantskapet.

Hva gjør at Oral-Bs elektriske tannbørster er skånsomme nok for barnemunner?
Alle Oral-B elektriske tannbørster, inkludert Vitality, er utformet i samarbeid med tannleger for å sikre barn en skånsom og effektiv rengjøring av tennene. I tillegg til å ha ekstra myke børstestrå har Vitality-tannbørstene en spesiell, barnevennlig sensitiv-innstilling som gjør at tennene kan rengjøres ved en sikker og redusert hastighet.

Hva gjør denne børsten morsom å bruke for barn fra tre år?
Vitality-tannbørsten fås med klistremerker med fire temaer fra Disney som barna kan sette på børstehåndtaket og gjøre børsten til sin favoritt-tannbørste. Andre Vitality-tannbørster har klistremerker med figurer fra Disney Princess, Disney·Pixar Toystory, Star Wars og Disney·Pixar Cars. Den medfølgende Disney Magic Timer-appen fra Oral-B stimulerer barn til å pusse i to minutter slik tannleger anbefaler. Jo mer barna pusser, desto flere bilder kan de samle. Det finnes også en smart kalenderen for å registrere framgangen.

Generelt
Artikkelnummer4210201419686
Leverandørens artikkelnummer419679
Forpakningsmål
Bruttovekt0.534 kg
Høyde23.6 cm
Lengde8.4 cm
Bredde19.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Oral-B™ Kids Spider-Man elektrisk tannbørste

Art nr: 4210201419686
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.