• En vakker, praktisk og personlig utfyllingsbok for julen

En vakker, praktisk og personlig utfyllingsbok for julen: Her kan du fylle ut deres tradisjoner og beste oppskrifter, samle huskelister og ønskelister og planlegge julen dag for dag, slik at boken blir et oppslagsverk over deres jul, som kan vare i mange år.

Denne boken er til deg som gleder deg til jul hele året, som ikke kan starte tidlig nok med forberedelsene, og som allerede har skuffen full av julelister.
Men den er også til deg som synes det er mer enn nok å tenke på, og som trenger å få oversikt slik at du kan bruke tiden sammen med dem du er glad i.

Boken er en tradisjonshusker for deg som ønsker å huske hvordan dere feiret i fjor, og året før det. Og den er en planleggingsassistent for deg som trenger litt lavere skuldre.

Helene Moe Slinning har bakgrunn som journalist og arbeider nå som grafisk designer og illustratør. Hun er på sosiale medier kjent under navnet @smileull, men er nok mest kjent som den ene halvdelen av @Hagesnakkis - en av landet mest populære hagepodkaster og hageprofiler på Instagram.

Generelt
Artikkelnummer9788234709548
Leverandørens artikkelnummer9788234709548
Forpakningsmål
Bruttovekt0.7 kg
Høyde24 cm
Lengde2.2 cm
Bredde16 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helene Moe Slinning: Min julebok

Art nr: 9788234709548
    Kjøp på nett:
    På lager (6-20)
    Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.