- Oppskrifter
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød. Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte. Følg forfatterne på Instagram: @illebrod Om forfatterne: Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.
Generelt | |
---|---|
Artikkelnummer | 9788241911309 |
Leverandørens artikkelnummer | 9788241911309 |
Forpakningsmål | |
---|---|
Bruttovekt | 1.016 kg |
Høyde | 27.3 cm |
Lengde | 2.2 cm |
Bredde | 22 cm |