• Middagsoppskrifter for hele familien

Av alle livets små og store spørsmål er det ett du garantert aldri blir ferdig med å stille: Hva skal vi ha til middag i dag?

I 10 år nå har den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka fra Ole Martin Alfsen og Tom Victor Gausdal hjulpet nordmenn i alle aldre å løse middagsflokene sine - med massevis av gode oppskrifter, råd og tips, og topp fagkunnskap kombinert med en ujålete tone.

Få andre kokebøker har fått samme status: Elsket av både lesere og kritikere, med nærmere 150 000 solgte eksemplarer, og utropt til en av de beste og viktigste kokebøkene i Norge i nyere tid. Nå har mesterkokkene Gausdal og Alfsen gått sammen for å gjøre Familiekokeboka enda større, bedre og mer brukervennlig.
Alle oppskrifter er gjennomgått og oppdatert - og over 200 nye oppskrifter er lagt til. En lang rekke nye hverdagsfavoritter har kommet inn, og særlig kapitlene om fisk og sjømat og om grønnsakstilbehør har blitt mye større. I tillegg har boka har fått et helt nytt kapittel med vegetariske middagsalternativer.
Resultatet er en ny og fristende - men likevel gjenkjennelig - utgave av en av de mest populære og nyttige kokebøkene noensinne laget på norsk.

 • Klassiker i ny, oppdatert og utvidet utgave
 • Alt du trenger å vite på hverdagskjøkkenet
 • Over 200 nye oppskrifter

«Den beste og mest anvendelige kokeboken på mer enn ti år, kanskje på en generasjon. Et moderne, oppegående alternativ til standardbøker som den rutete.» Yngve Ekern, Aftenposten

Generelt
Artikkelnummer9788232802968
Leverandørens artikkelnummer9788232802968
Forpakningsmål
Bruttovekt1.76 kg
Høyde25.3 cm
Lengde4.1 cm
Bredde19.6 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Alfsen, Ole Martin Gausdal, Tom Victor: Familiekokeboka

Art nr: 9788232802968
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.