• Oppskrifter og matanbefalinger til alle øltyper

Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl

Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.

Generelt
Artikkelnummer9788248914846
Leverandørens artikkelnummer9788248914846
Forpakningsmål
Bruttovekt0.95 kg
Høyde26.8 cm
Lengde2.2 cm
Bredde21.8 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Øl og mat - hånd i hånd

Art nr: 9788248914846
17900
    Nettlager:
    Ikke på lager
    Se butikker med varen på lager
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.