• Ergonomisk racingdesign, helstøpt skum, 30 graders tilt
  • Regulèrbare 4D-armlener, avtakbar nakke- og ryggstøtte
  • Ryggstøtten kan legges ned 180 grader (sovemodus)
  • Leveres i flere størrelser/ulik belastningskapasitet

Du vil aldri gå tilbake til den gamle stolen din etter å ha testet en Svive Phoenix Tier 3

Ord kan ikke beskrive følelsene av å sette seg i den ultimate gamingstolen, den må prøves. Men en ting er sikkert, du vil aldri gå tilbake til den gamle stolen din etter å ha testet en Svive Phoenix Tier 3.
For oss som bruker timevis foran PC-en, level etter level, er det viktig å sitte behagelig. Det finnes ikke noe mer irriterende enn å bli distrahert av vond rygg, kramper i beina og gjenskinn i skjermen. Derfor har vi utviklet Svive gamingstoler. Svive Phoenix Tier 3 er en rå PC-stol som er skapt av og for gamere perfekt for å takle mange timer foran PC-en.
Svive Phoenix er utformet ergonomisk riktig, og med sitt klassiske design er stolen både komfortabel og fin å se på. Vår nye gamingstol har en haug med tilpasningsmuligheter, så Phoenix garantert blir den ultimate stolen for DEG. Still inn armlene, høyde og puter så du sitter som en konge, klar til å gjøre et opprykk i ditt favorittspill.
For de som interesserer seg for specs, kommer stolen med en utholdende gasslift med klasse-4 sylindre, som tåler 150 kg.
Det følger med avtakbare puter til stolen, som DU velger om du vil bruke eller ikke. Disse kan du også bytte ut når det har blitt vilt mange timer i stolen. 4D Armlener: Kan justeres i 4 forskjellige retninger.
En Phoenix Tier 3 har detaljer som hentet ut av ditt favorittspill, så med denne stolen er det ingen tvil om at eieren er en ekte og dedikert gamer.
Har du uflaks og må stå over en runde, kan stolen tiltes 180 grader for en powernap. Da lader du opp til å knuse konkurrentene i neste omgang.
Still inn stolen til den ultimate sittestillingen for deg. Med 30 graders tilt kan du tilpasse både rygg og sete, så du sitter behagelig i time etter time med gaming. Lås den vinkelen du foretrekker, og stolen gir deg god støtte på veien opp til neste tier.
Stolen har en sterk stålkonstruksjon som er sikker og ekstremt solid for gamere i alle størrelser. Svive gamingstoler tåler med andre ord time etter time med kontorarbeid eller gaming, og svikter aldri når det gjelder som mest.
Du vil garanter sitte godt i din nye Svive gamingstol. Stolen er fylt med helstøpt og tett skum som gjør at denne stolen tåler juling fra en ekte gamer. Resultatet er en slitesterk stol der designet ikke har gått på bekostning av sittekomforten.

Leveres i 3 størrelser: XXL (setebredde 59 cm , høydejustèrbart sete 49-56 cm, setedybde 50 cm, bredde ryggstøtte 69 cm, høyde 93 cm, høydejustèrbare armlener 29-39 cm) , M/L (setebredde 51 cm, høydejustèrbart sete 49 -60 cm, setedybde 52 cm, bredde ryggstøtte 58,5 cm, høyde 81 cm, høydejustèrbare armlener 29 - 38 cm),

Generelt
Artikkelnummer7070205400144
Leverandørens artikkelnummer936010
Forpakningsmål
Bruttovekt32 kg
Høyde3.9 cm
Lengde9.4 cm
Bredde7.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Svive Phoenix Tier 3 Gamingstol

Art nr: 7070205400144
2 79000
    Størrelse
    Produktet er ikke tilgjengelig
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.