• 334 deler
  • Alder: Fra 7+

Gjør julen enda mer magisk for Harry Potter™-fans med en julekalender med 24 fortryllende modeller fra Harry Potter-filmene.

Gjør adventstiden til en magisk opplevelse, og tell ned til julaften sammen med Harry Potter™! Hver dag kan barn åpne en ny luke, og bak luken skjuler det seg en Harry Potter-overraskelse. De første tre lekene danner til sammen en scene fra den første filmen, de neste tre lekene danner en scene fra den andre filmen og så videre. Kalenderen inneholder til sammen sju populære minifigurer og et spill som barna kan spille så snart de har åpnet alle lukene.

Gi Harry Potter™-fans fra sju år en magisk nedtelling til julaften med LEGO® Harry Potter Julekalender (76404). Med 24 overraskelsesgaver med filmtema får barn flere lekemuligheter for hver dag som går. Gjenskap scener fra Harry Potter-filmene Kalenderen starter 1. desember og har 24 luker, én for hver dag, som skjuler en Harry Potter-overraskelse. Barn får sju minifigurer – Harry Potter, Sirius Svaart, Stønne-Stina, Lord Voldemort™, Horatsion Snilehorn, Nymfadora Dult og Nilus Langballe – og ikoniske gjenstander fra Harry Potter-filmene. De første tre lekene danner til sammen en scene fra den første filmen, de neste tre lekene danner en scene fra den andre filmen og så videre. I takt med at julaften nærmer seg kan barn gjenskape stadig flere magiske filmøyeblikk og også finne på fortryllende eventyr selv ved å kombinere lekene. Når alle lukene har blitt åpnet, får barna til og med et gøyalt brettspill. Med så mange lekemuligheter varer magien hele året!

Generelt
Artikkelnummer5702017152325
Leverandørens artikkelnummer76404
Forpakningsmål
Bruttovekt0.44 kg
Høyde7 cm
Lengde38.6 cm
Bredde25.8 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Harry Potter™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Harry Potter™ 76404 Harry Potter™ Julekalender

Art nr: 5702017152325
    Nettlager:
    På lager (+100)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
    Butikklager: