Stort utvalg LEGO

LEGO er både for små og store. Denne høsten vil LEGO-bygging få en ny renessanse gjennom programmet LEGO Masters som skal gå på TV2. 

Hos Obs har vi et stort utvalg LEGO-produkter til store og små!

Lego Duplo Lego City Lego Friends Lego Creator

For de minste er det Duplo som gjelder. Dette er de største klossene, og passer best for små barnefingre.

De mellomste liker som regel City, Friends, Star Wars og Harry Potter. Av de nyeste konseptene kan vi nevne LEGO Dots. Dette er en serie som er fine venninnegaver. Her kan barna lage armbånd, pynte cupcakes og mye mer.

For de mest avanserte byggverkene anbefaler vi LEGO Technic. Denne serien byr på blant annet modellbiler og er poplulære samleobjekter. LEGO® Technic gir selv de mest erfarne LEGO-byggerne en utfordring. Med LEGO Technic™-deler kan dere ditt bygge avanserte og fungerende innretninger som girkasser, fungerende stempelmotorer, styresystemer og fungerende kranarmer. Disse spennende settene vil sette kreativiteten deres i høygir.

LEGO Classic er pakker med klosser og plater fulle av ideer og inspirasjon! Gi ferske klossebyggere en regnbue av LEGO® klosser og deler, og se hvordan kreativiteten deres blomstrer.

LEGO® Classic Klosser og plater (11717) er full av ideer og inspirasjon. Når barn bygger, leker og bygger på nytt med denne fasitløse byggeleken, utvikler de kreativiteten sin og tilegner seg læringsferdigheter som de har nytte av hele livet. Barn kan bygge alt mellom himmel og jord med klosser i mange farger og med mange former, inkludert hjul, vinduer, dører og øyne. Settet inkluderer også fire 16 x 16-knotters basisplater. Med de enkle instruksjonene kan barn begynne å bygge de enkle LEGO modellene med en gang: en frosk, et sjørøverskip, en elefant og et slott. Og etterpå kan de finne på gøyale modeller selv. Byggeklossene festes godt basisplatene uansett vinkel – også opp ned – og samtidig er de superlette å løsne. I tillegg er platene perfekte til å transportere og stille ut klossemodeller på. Kreativ fribygging LEGO Classic sett byr på ideer og inspirasjon for barn. Med gøyale modeller og enkle instruksjoner kommer barn raskt i gang. Underveis oppdager de hvor gøy det er å bygge modeller på egen hånd, og de tilegner seg viktige ferdigheter de har nytte av hele livet. Se det store utvalget LEGO Classics her.

Julekalendere fra LEGO

Det nærmer seg jul og med det følger også den fine adventstiden. LEGO lager egne tematiske julekalendere, og Obs har et stort utvalg. Finn ditt barns favoritt her.

Utforsk vår store LEGO-verden og finn dine favoritter på obs.no og i våre varehus.

LEGO Masters Norge

LEGO er både for små og store. Denne høsten vil LEGO-bygging få en ny renessanse gjennom programmet LEGO Masters som skal gå på TV2. I LEGO Masters skal deltakerne konkurrere i LEGO-bygging. 

I hvert program skal de 8 lagene konkurrere seg imellom i ulike utfordringer som kan være alt fra å bygge en bro som skal tåle en viss vekt, til å bygge fete sportsbiler.

Av LEGO kan du bygge akkurat det du vil - enten om du kjøper ferdige byggesett eller konstruerer dine egne byggverk.  Du kan for eksempel bygge noe praktisk, som oppbevaring til blyanter og penner, eller en blomst til å pynte med hjemme. Trenger du ideer til byggverk kan LEGO hjelpe deg her.

210300 Obs banner Lego 1500x500px.jpg


05.10.2021 14.36.02