• 756 deler
  • Alder: Fra 18+

Med LEGO® blomsterbukett kan du glede deg selv eller overraske en du er glad i. Denne unike gaven er både et kreativt prosjekt og en iøynefallende utstillingsmodell.

Det er alltid koselig å gi eller få blomster. Ser du etter en blomstergave som er litt utenom det vanlige, er settet LEGO® blomsterbukett (10280) noe for deg. Enten du vil overraske en du er glad i eller ønsker en kreativ utfordring selv, byr dette blomsterbukett-byggesettet på en herlig avslappende og estetisk tiltalende opplevelse. Den ferdige blomsterbukett-modellen muntrer opp ethvert rom med sin fargeprakt. De justerbare stilkene gjør at buketten passer i alle slags vaser. Profesjonell blomsterdekoratør Alle detaljene er laget av LEGO komponenter og kan tilpasses for å gi en unik utstillingsmodell. De fleste blomstene har kronblader som kan justeres, slik at du kan forme buketten som du vil. Stilkene kan tas fra hverandre og settes sammen for å gjøre blomstene kortere eller lengre. Settet er en del av LEGO Botanical serien for voksne og inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
• Byggesettet LEGO® blomsterbukett (10280) er unikt som gave eller som avslappende byggeprosjekt, hvor du bygger en utstillingsmodell som kun består av LEGO deler. Vasen følger ikke med.
• Denne spennende og fargerike blomsterbuketten er inspirert av ekte blomster som roser, løvemunn, valmuer, asters, prestekrager og ulike gresstyper.
• La fantasien blomstre med elementer som kan tilpasses. Du kan justere både kronblader og grønne blader samt forkorte og forlenge stilkene for å skape den perfekte buketten til hjemmet ditt.
• Leter du etter en ekstra fin gave til bursdager, jubileer eller andre spesielle anledninger? LEGO® blomsterbukett er en helt unik gave som passer perfekt til både venner og familie, og som gave til deg selv uansett anledning.
• Stilkene har forskjellige lengder. Et eksempel er løvemunn-blomsten som med sin rette stilk er 36 cm høy.
• Settet byr på blomster i helt nye former og farger, og LEGO® blomsterbukett faller garantert i smak hos voksne LEGO fans.
• Blomstene består av over 17 uvanlige LEGO® elementer og har kronblader med realistiske former og farger som til sammen skaper en modell som garantert vekker oppsikt.
• LEGO® blomsterbukett er en del av LEGO Botanical serien. Denne banebrytende produktserien inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
• LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
• LEGO® komponenter kastes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016913767
Leverandørens artikkelnummer10280
Forpakningsmål
Bruttovekt0.762 kg
Høyde38.2 cm
Lengde7.05 cm
Bredde26.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Creator Expert 10280 Blomsterbukett

Art nr: 5702016913767
(1)
64900