• Fra 6+
  • 109 deler

Med pakken Ekstra DOTS – serie 1 kan du gi unge designere ekstra dekorasjonselementer å jobbe med!

Barn og alle med sans for kunst- og håndarbeidsprodukter, vil elske den kule pakken LEGO® DOTS™ (41908) Ekstra DOTS – serie 1! Pakken kan brukes med alle LEGO DOTS settene, og disse ekstraflisene gir barn muligheten til å lage nye og gøyale designmønstre og gjøre endringer etter antrekk, humør eller interiør. Ekstra kreativitet i en pose Denne praktiske, lille pakken inneholder 109 fargerike fliser, inkludert 20 gjennomsiktige, blå glitterfliser og ti fliser med trykk, som barn kan bruke til å dekorere smykker og pyntegjenstander på rommet sitt. Settet stimulerer fantasien og lar barn uttrykke seg fritt på en gøyal måte. Flere dekorasjonsfliser som gjør mønsterdesign enda morsommere Med denne vesle pakken kan barn være enda mer fantasifulle når de dekorerer LEGO® DOTS™ produkter. De kan dekorere etter humøret, mikse og matche med venner eller vise fram sine unike kreasjoner. Settet er perfekt som gave i julestrømpa og til bursdager, og det er ideelt som supplement til alle de andre DOTS settene.
• Stimuler barns sans for kreative gjør det selv-sett med denne posen med fliser. Den inkluderer 79 fliser i fire farger, 20 gjennomsiktige, blå glitterfliser og 10 av 16 mulige dekorerte fliser (det hemmelig helt til posen åpnes!).
• Kreativitet som synes! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere ting med disse flotte flisene. De kan enten følge designmønstrene fra de ulike LEGO® DOTS™ settene eller finne på nye mønstre selv.
• Det fargerike settet (41908) Ekstra DOTS – serie 1 gjør det mulig å lage nye mønstre til produktene i de forskjellige DOTS™ settene samt til andre LEGO® sett, som en del av gøyale kunst- og håndarbeidsprosjekter.
• Alle som liker gjør det selv-prosjekter og kunst- og håndarbeidsleker, vil bli glade for pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) som de kan bruke sammen med alle andre sett. Med nye farger og dekorerte fliser passer settet som en liten belønning eller ekstragave for jenter og gutter fra seks år og oppover.
• Lite og bærbart. Denne søte gjør det selv-posen passer perfekt for unge designere som ønsker å utvide samlingen sin, og vise fram armbånd eller interiører med nye designmønstre.
• Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
• Kreativiteten begynner så snart posen åpnes. Posen rommer fliser med nye farger samt søte, dekorerte fliser og innbyr til enda mer kreativ moro. Barn kan bruke flisene på alle DOTS™ settene med interiørdekor og smykker de har!
• Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Et morsomt supplement til armbånd- og interiørsett som gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker kreativitet og mestringsfølelse.
• LEGO® fliser oppfyller de høyeste bransjestandarder og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver eneste gang.
• Vi tester LEGO® fliser ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Generelt
Artikkelnummer5702016667547
Leverandørens artikkelnummer41908
Forpakningsmål
Bruttovekt0.012 kg
Høyde1.5 cm
Lengde14 cm
Bredde9.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1

Art nr: 5702016667547
4900
    Nettlager: Ikke på lager
    Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.