• Alder: Fra 9+
  • 227 deler

Nå kan Overwatch® fans bygge sin egen Wrecking Ball!

Gi en Overwatch® entusiast muligheten til å dra på episke oppdrag med LEGO® Overwatch 75976 Wrecking Ball. Dette Overwatch lekemodellen er basert på det internasjonalt berømte action-lagspillet og kan forvandles fra en jernkledd robot til en fartsfylt kule. Fanfavoritten Wrecking Ball styres av et handlekraftig hamster ved navn Hammond, som spretter opp fra cockpiten akkurat som i spillet. Denne ikoniske modellen og Overwatch-figuren med Quad Cannons og fire bein som foldes ut når kula forvandles til en robotleke, byr på gøyal og spennende lek. Eldre fans vil sette pris på muligheten til å vise at de liker Overwatch ved å ha settet ved siden av spilloppsettet sitt så venner ser det.
• Dette LEGO® Overwatch® lekesettet inneholder en figur av hamsteren Hammond, som spretter opp av cockpiten når du vrir på en håndtak.
• Denne klossebygde LEGO® modellen passer for alle som liker Overwatch® helteleker og byggbare robotleker. Modellen kan forvandles fra en robot til en episk kule og har mange autentiske detaljer fra helten i spillet.
• Barn og fans vil elske å bygge denne autentiske Overwatch®-modellen.
• Denne actionleken har mange autentiske Overwatch®-detaljer og kan, akkurat som i spillet, forvandles fra en episk, rullende kule til en tøff robotleke med utfellbare Quad Cannons og utstrekkbare bein.
• Overwatch® er laget av Blizzard Entertainment, selskapet bakom legendariske World of Warcraft®. Spillet fikk raskt et globalt nettsamfunn med mange dedikerte følgere og er inspirasjonskilde for både animasjonsvideoer, tegneserier og spennende globale eSports-arrangementer.
• Den kreative leken Wrecking Ball er over 11 cm høy, 11 cm lang og 13 cm bred. LEGO® Overwatch® lekebyggesett er den perfekte gaven for fans av det internasjonalt berømte action-lagspillet.

Generelt
Artikkelnummer5702016553031
Leverandørens artikkelnummer75976
Forpakningsmål
Bruttovekt0.344 kg
Høyde6.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde19.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Overwatch 75976 Wrecking Ball

Art nr: 5702016553031
23900
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.