• 12 deler
  • Alder: Fra 7+

La barn oppleve musikkvideoenes fantasifulle verden med LEGO® VIDIYO™ Bandmates. Med gratisappen kan de vekke figurene til live og lage sine egne videoer.

Har du lyst til å regissere, produsere og spille i dine egne heftige musikkvideoer? Da må du sjekke ut LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43108). Last ned appen og se figurene bli sprell levende i videoen. Velg blant populære låter, skann minifiguren og spesielle BeatBits-effekter og kjør kamera! Samle ulike Bandmates-figurer for å utvide bandet og låse opp flere morsomme effekter. Når videoen er ferdig, kan du dele den med andre i den barnevennlige appen.

Inspirer barn til å regissere, produsere og spille i heftige musikkvideoer med LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43108) leker og tilhørende app. Serien inneholder tolv figurer som er inspirert av ulike musikksjangere. Den andre serien med morsomme lekeminifigurer inkluderer dansere, DJ-er, sangere, gitarister og mye mer. Barna vekker figurene til live og spiller inn musikkvideoer med appen, og dermed er leken igang.Lås opp spennende effekter med BeatBitsHver Bandmate har sin egen unike personlighet og tre BeatBits. Når videoinnspillingen er igang, kan barna skanne BeatBits-flisene i appen for å låse opp effekter, musikk og mye mer. Låtutvalget oppdateres regelmessig slik at barna får nye musikkopplevelser hver gang de leker.Trygg deling av musikkvideoer på nettLEGO VIDIYO appen er utstyrt med en rekke funksjoner for at barna skal være trygge på nett. Avatarer og app-genererte brukernavn sørger for at brukerne alltid er anonyme. Alle opplastede videoer og kommentarer modereres, og med kontrollpanelet kan foreldre bestemme hva barnet får se og dele.

Generelt
Artikkelnummer5702016911817
Leverandørens artikkelnummer43108
Forpakningsmål
Bruttovekt0.027 kg
Høyde11.5 cm
Lengde2 cm
Bredde9.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® VIDIYO™ 43108 Bandmates

Art nr: 5702016911817
5900
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.