Havregrøt med gulrot, egg og bær

    Enkel, god og næringsrik grøt til store og små. Denne grøten er en god start på dagen. Egget gjør grøten mer mettende, i tillegg til å tilføre mye næring.

    Enkel, god og næringsrik grøt til store og små. Denne grøten er en god start på dagen. Egget gjør grøten mer mettende, i tillegg til å tilføre mye næring.

    2 personer / 10 min / Glutenfri (bruk glutenfri havregryn)

    INGREDIENSER:

    • 1.6 dl havregryn, lettkokte
    • 1 ss valmuefrø
    • 1 ss sesamfrø
    • 1.5 dl vann
    • 1.5 dl melk
    • 1 liten revet gulrot
    • 1 egg
    • Smør
    • Banan
    • Jordbær
    • Bringebær
    • Honning

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Ha havregryn, valmuefrø, sesamfrø, vann, melk og revet gulrot i en kjele og kok opp.
    2. Småkok på lav varme i 3 minutter.
    3. Trekk kjelen av platen og rør inn 1 rått egg.
    4. Hell over i to skåler og ha på en klatt smør, banan i biter, jordbær i biter, bringebær og litt honning.