• For Nintendo Switch™
 • Action/Adventure
 • Aldersgrense 7 år

Lanseres 20. september! The Legend of Zelda: Link’s Awakening gjenoppstår i helt ny drakt på Nintendo Switch. En klassiker blant klassikere! Et av de mest populære spillene i The Legend of Zelda-serien vender nå tilbake, over 26 år etter at det ble lansert til Game Boy.

En klassiker blant klassikere! Et av de mest populære spillene i The Legend of Zelda-serien vender nå tilbake, over 26 år etter at det ble lansert til Game Boy.
Under en kraftig storm, skylles Link i land på den mystiske øya Koholint. Øya er fylt med merkelige og fargerike innbyggere, og for å kunne vende hjem, må Link begi seg ut på et farlig eventyr med skumle grotter og grusomme monstre.
Denne nye versjonen av det klassiske eventyret inneholder mange av de unike elementene fra det originale Game Boy-spillet, slik som rom inspirert av 2D-plattformspill og karakterer som stammer fra andre spillserier enn The Legend of Zelda.
Besøk Koholint Island, som nå har en ny og moderne grafikkstil som vil fenge både fans og nye spillere, og finn magiske instrumenter slik at du kan vekke Wind Fish og forlate øya! Bekjemp fiender, utforsk skumle grotter og oppdag skjulte hemmeligheter på øya mens du støter på velkjente Super Mario-fiender som Goombas, Chain Chops og Piranha Plants. Du vil også møte og få hjelp av mange av de lokale innbyggerne i løpet av eventyret.

Etter hvert som du klarer ulike grotter, vil du dessuten tjene såkalte Chamber Stones (grotterom) som du kan arrangere i den nye funksjonen Chamber Dungeon. Du kan også bruke kompatible amiibo-figurer (selges separat) både for å få og låse opp flere Chamber Stones i oppdaterte minispill.

Generelt
Artikkelnummer45496422745
Leverandørens artikkelnummer750S2898LOZLA
Forpakningsmål
Bruttovekt0.25 kg
Høyde16 cm
Lengde9 cm
Bredde11.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

The Legend of Zelda: Link's Awakening for Nintendo Switch™

Art nr: 45496422745
59900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.