Utlevering i varehus og hjemlevering

  Obs.no tilbyr gratis levering dersom du som kunde kommer og henter varen(e) i den valgte butikk.

  For produkter bestilt på nett tilbyr vi følgende leveringsalternativer til store deler av landet. Hvilke alternativer som er tilgjengelig og pris på disse avhenger av varen(e)s størrelse/vekt og i forhold til hvor i landet du bor. Ved å legge inn ønskede produkter i handlekurven og adresse i kassen vil du få eksakte fraktpriser på de leveringsalternativene som er tilgjengelige før du velger å bestille varene.

   

  Maks vekt på vare

   

  Alternativ

  0-2 kilo

  0- 35 kilo

  Over 35 kilo

  Henting i Obs-butikker

  X

  X

  X

  Henting på utleveringssted (MyPack)

  X

  X

   

  Hjemlevering

  X

  X

  X

   

  Slik leveres varen

  Hent i butikk fra butikklager

  Hent i butikk fra butikklager er vårt raskeste alternativ og er helt kostnadsfritt. Vi lover å levere ordren din innen 24 timer eller raskere. Så snart ordren er plukket i butikk vil du motta en hentemelding på din telefon og oppgitt epost. Ved ankomst viser du frem SMS/e-post i tillegg til gyldig legitimasjon. Dersom andre skal hente pakken for deg kreves det fullmakt for å få utlevert ordre. Pakken skal hentes så raskt som mulig og senest 7 dager etter mottatt hentemelding.

  Sendt til butikk fra nettlager

  Du mottar epost når varen(e) sendes fra vårt sentrallager. Normal leveringstid etter sending vil være mellom 2-7 virkedager. Når varen er mottatt i butikk mottar du en SMS/e-post om at varen kan hentes i butikk. Ved ankomst viser du frem SMS/e-post i tillegg til gyldig legitimasjon. Dersom andre skal hente pakken for deg kreves det fullmakt for å få utlevert ordre. Pakken skal hentes så raskt som mulig og senest 7 dager etter mottatt hentemelding.

  Henting utleveringssteder (MyPack)

  Pakken vil bli sendt til utleveringssted. Du mottar hentemelding på SMS når pakken er klar for henting. Pakken skal hentes innen 7 dager for å unngå retur. Gebyr kan tilkomme for uavhentede pakker. 

  Hjemlevering

  Du kan velge levering til din bostedsadresse, så nærme ytterdøra som det er mulig å kjøre. Innbæring tilbys foreløpig ikke. Du får mulighet til å velge blant alternative leveringsdager av vår transportør. I sentrale strøk/byer tilbys du levering på kveldstid mens du i mindre sentrale strøk i hovedsak tilbys levering på dagtid. Du blir ringt opp cirka 30 minutter før varen leveres. Dersom det ikke finnes fremkommelig vei til huset eller bygningen, leveres varen så langt veien er fremkommelig.

  Dersom du ønsker å endre allerede avtalt leveringstid, må det skje seinest to virkedager før avtalt leveringsdag. I så fall bes du ringe Postnord sitt kundesenter på telefon 09300 (åpent i tidsrommet mellom kl 08.00-16.30). Dersom endring skjer etter fristen eller at det er hindre på leveringssted som umuliggjør levering, kan det tilkomme ekstra fraktkostnader.

  Avvik fra avtalt leveringstid kan unntaksvis skje fra transportørens side. I så fall blir du varslet i forkant av vår transportør.

  Det er viktig at du kontrollerer synlige skader og lignende før du mottar og signerer at varene er mottatt. Dersom du oppdager skade gi melding til transportør eller vårt kundesenter så snart som mulig.

  Obs Vinterbro tilbyr hjemlevering fra butikklager med Porterbuddy. Les mer om dette her.

  Spesielt ved levering til øyer uten bilferge

  Postnord leverer til fortauskant til alle postnummer i Norge, unntatt til øyer hvor transportøren ikke kan komme frem med ferge. Da leveres varen til fergeleie. Bor du på en øy, hvor transportøren ikke kan komme helt frem til din adresse, skal du med andre ord selv sørge for å få fraktet pakken hjem fra fergeleiet.

  Svalbard og Jan Mayen

  Vi leverer pr. i dag ikke varer til Svalbard eller Jan Mayen.

  Leveringstid

  Vi gjør alltid så godt vi kan for å opprettholde den angitte leveringstiden slik at du skal få dine produkter så fort som mulig. Leveringstiden varierer ut i fra hvilke dager butikken har ruteplan og eller når Postnord kjører ut til ditt postnummer. Leveringstiden er vanligvis 2 - 8 virkedager. Tiden gjelder lagervarer og kan variere avhengig av hvor i Norge du bor.

  Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid ved større handledager og høysesong som Black Friday og julehandel.

  Som utgangspunkt gjelder følgende leveringstid:

  Hent i butikk
  Postnummer: 0001 - 3999 = 2 - 4 virkedager*
  Postnummer: 4000 - 7999= 2 - 5 virkedager*
  Postnummer: 8000 - 9999= 2 - 6 virkedager*

  Mypack

  Postnummer: 0000 - 3999= 2 - 4 virkedager*
  Postnummer: 4000 - 7999= 2 - 5 virkedager*
  Postnummer: 8000 - 9999= 3 - 6 virkedager*

  Hjemlevering

  Postnummer: 0000 - 3999= 2 - 3 virkedager*
  Postnummer: 4000 - 7999= 2 - 4 virkedager*
  Postnummer: 8000 - 9999= 3 - 5 virkedager*

  *Merk: Dersom butikken og eller Postnord bare har utkjøring en gang i uken til ditt postnummer, kan leveransen ta lenger tid. Leveringstiden ovenfor er kun veiledende.