• PS4
  • Action / Adventure
  • Aldersgrense 18 år

Lanseres 17. juli!

På slutten av 1200-tallet har det mongolske imperiet tatt kontroll over mange land som en del av oppdraget med å erobre Østen. Tsushima Island er alt som står mellom Japans fastland og en stor mongolsk invasjonsflåte ledet av den nådeløse og utspekulerte generalen Khotun Khan.

Når øya brenner i kjølvannet av den første bølgen av det mongolske angrepet, står samuraikriger Jin Sakai igjen som en av de siste overlevende medlemmene av klanen sin. Han er innstilt på å gjøre det som trengs, for enhver pris, for å beskytte folket og gjenerobre hjemmet sitt. Han må legge til side tradisjonene som har formet ham som kriger for å bane en ny vei, veien til Ghost, og føre en utradisjonell krig for å frigi Tsushima.
På den krigsherjede øya Tsushima finnes eldgammel skjønnhet
Dra ut på slagmarken for å oppleve det føydale Japan som aldri før. I dette action adventure-spillet med åpen verden kan du bevege deg rundt i store landområder for å møte spennende figurer, oppdage gamle landemerker og avdekke den skjulte skjønnheten til Tsushima.

Utforsk omhyggelig utformede områder som viser et mangfold av liv på den vidstrakte øya – fra bølgende åser og fredelige templer til gamle skoger, landsbyer og golde fjellandskap. Finn fred i rolige øyeblikk med naturlig harmoni, og nyt øyeblikkene du vil dele med menneskene du hjelper på veien.
Et Ghost blir til
Jin ble oppdratt og trent som en samurai. Når mongolene overvinner samuraistyrkene, blir Jins verden knust. Han står overfor den vanskeligste avgjørelsen i sitt liv: Hedre tradisjonen og skikkene fra samuraienes oppdragelse og kjempe en kamp han ikke kan vinne, eller avvike fra samuraiens vei for å beskytte øya og innbyggerne med alle mulige midler.

I sitt forsøk på å gjenerobre Tsushima må Jin søke råd og støtte fra gamle venner og nye usannsynlige allierte. Han må bryte med tradisjon, bli en ny type kriger og beskytte det som er igjen av hjemmet og folket til enhver pris.
Gjørme, blod og stål
Den mongolske fienden er uforutsigbar og formidabel når det gjelder krigføring og våpen. Få overtaket ved å tilpasse Jins ferdigheter og lære ny taktikk for å forsvare øya og beskytte folket på Tsushima.

Utfordre motstandere i nærkamper med katana-sverdet ditt for å få en unik og fengslende samuraikampopplevelse. Bruk pil og bue for å eliminere trusler lenger unna med dødelig presisjon. Utvikle sniking og bedragersk taktikk for å forvirre og unngå fiender med overraskelsesangrep.

Et tilpasningsdyktig landskap og en organisk tilnærming til kampene gjør Tsushima til den perfekte lekeplassen for å kombinere og tilpasse ferdigheter, våpen og taktikk for å finne den perfekte kampstilen til spillestilen din. Etter hvert som Jins historie utfolder seg, blir allsidighet og kreativitet de viktigste våpnene dine.

Generelt
Artikkelnummer711719364900
Leverandørens artikkelnummer44N1399GOT
Forpakningsmål
Bruttovekt0.15 kg
Høyde17.5 cm
Lengde1.5 cm
Bredde14.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Ghost of Tsushima for PS4

Art nr: 711719364900
27900
  • Tilbud: 2 FOR 399,- (Sun Jul 31 2022 - Sat Sep 10 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.