Bosch SMP4HCW78S oppvaskmaskin

  Art nr: 4242005330041
  D
  Oppvaskmaskin for underbygging, med Home Connect: styr ditt apparat enkelt og trådløst fra mobilen eller nettbrettet, fr...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Oppvaskmaskin for underbygging, med Home Connect: styr ditt apparat enkelt og trådløst fra mobilen eller nettbrettet, fra stua eller fra underveis.

   Ett resultat: perfeksjon.
   Kjøkkenutstyr av plast er ofte vått etter oppvask. Derfor har Bosch-oppvaskmaskiner programmet ExtraDry. Det øker temperaturen på siste skylling og utvider tørketiden. Dermed blir selv plast-ting som tåteflasker eller matbokser helt rene og tørre.

   Ekstra fleksibilitet for din oppvask
   Av og til får du ikke plass til alt i oppvaskmaskinen. Den uttrekkbare VarioDrawer-toppkurven gir et tredje lastenivå – det gjør ActiveWater-oppvaskmaskinen enda mer praktisk å bruke. Den er perfekt for bestikk og små kjøkkenredskaper, for eksempel visper og sleiver. Til og med espressokopper får plass. Lastingen blir mer fleksibel, og det skapes mer plass innvendig. VarioDrawer erstatter bestikkurven i underkurven, og i stedet skapes det plass til 14 kuverter i en 60 cm oppvaskmaskin og 10 kuverter i en 45 cm oppvaskmaskin - for mer fleksibilitet og optimal bruk av plass.

   Rackmatic
   Takket være triple Rackmatic-systemet kan høyden på toppkurven enkelt justeres opptil 5 cm. Og du kan til og med gjøre det når den er fullastet. Det betyr enda flere justeringsalternativer og maksimal fleksibilitet.

   En bemerkelsesverdig stillegående oppvaskmaskin.
   Ingen liker forstyrrende bakgrunnslyd. Vi skjønner godt hvorfor du setter pris på fred og ro. Det er derfor vi har utviklet oppvaskmaskinen Silence Plus 44 dB. Den er bemerkelsesverdig stillegående, slik at kjøkkenet ditt kan fortsette å være den stille sonen du ønsker det skal være.

   Silence program
   Silence programmet er den mest stillegående måten å kjøre oppvaskmaskinen på. Ved å aktivere den, reduserer du automatisk lyden på oppvaskmaskinen til det laveste nivået. Dette oppnås med et spesielt tilpasset Eco 50 ° C-program, redusert spyletrykk og utvidet rengjøringsfase.

   Ditt apparat lytter til deg
   Gjennom samarbeidet med Amazon Alexa kan oppvaskmaskinen også styres av stemmen. Vennligst finn ut om den aktuelle "Home Connect" -funksjonaliten i Alexa-appen er tilgjengelig for ditt land og språk. Aktiver de respektive funksjonene for å etablere forbindelsen mellom Amazon Alexa og ditt hjem.

   Tab Counter
   Å gå tom for oppvaskmaskin tabletter er det siste du behøver når du trenger rene tallerkener. Tab-telleren på Home Connect-appen sporer forbruket ditt og informerer deg via pushvarsel når du er nede på de fem siste oppvasktabletter. Endelig en oppvaskmaskin som passer på seg selv.

   Pushvarsler
   Å vente på at oppvaskmaskinen skal bli ferdig er bortkastet tid. Spesielt for de med travle timeplaner. Home Connect hjelper deg å bruke tiden din på en bedre måte. Hvis du ønsker det, kan du sende varslinger fra oppvaskmaskinen direkte til din mobile enhet, slik at du får vite nåværende programstatus av oppvaskmaskinen, samt annen nyttig informasjon. Multitasking inn og ut av hjemmet ble bare litt lettere.

   Din meste brukte funksjon ved et tastetrykk
   Få mest mulig ut av din tilkoblede oppvaskmaskin og gjør det enklere i hverdagen. Med favorittfunksjonen kan du ganske enkelt sette opp de mest brukte programmer og alternativer som favorittkombinasjon. Den programmerte innstillingen kan startes via Home Connect-appen eller direkte på displayet. Kombiner for eksempel Extra Dry-alternativet til Eco 50 ° -programmet, og start oppvaskmaskinen med bare ett trykk. Personaliserte innstillinger som får oppvasken unna med bare en berøring.

   • Oppvaskmaskin til underbygging
   • Lydnivå: 44 dB
   • Antall kuverter: 14
   • Home Connect: styr ditt apparat enkelt og trådløst fra mobilen
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

   Brukermanual

   901842_4242005330041_.pdf
   Last ned / vis datablad
   901843_4242005330041_.pdf
   Last ned / vis datablad
   Generelt
   Artikkelnummer4242005330041
   Leverandørens artikkelnummerSMP4HCW78S
   Forpakningsmål
   Bruttovekt38.5 kg
   Høyde88 cm
   Lengde67 cm
   Bredde66 cm
   Spesifikasjoner
   PlasseringIntegrert
   Leverandørens fargeHvit
   Kapasitet og effekt
   EnergiklasseD
   Kapasitet (antall kuverter)14,00
   Lydnivå (dB)44,00
   Funksjoner og egenskaper
   RestindikatorNei
   WiFiJa
   Børsteløs motorJa
   AutoprogramNei
   Innvendig belysningNei
   Høydejustering på øvre kurvJa
   Hevefunksjon på underkurvJa
   BestikkplasseringBestikkurv
   Mål og vekt
   Høyde (cm)81,50
   Bredde (cm)59,80
   Dybde (cm)57,30
   Vekt (kg)38,50
   Ledningslengde (cm)175,00

   Nyttige tips