• 370 deler
  • Alder: Fra 7+

Gled et barn i desember med denne festlige julekalenderen. La barn telle ned til jul sammen med figurene fra LEGO® Friends.

Gå tilbake i tid med jentene fra LEGO® Friends denne julen. Vennene tenker tilbake på den første julen de feiret sammen da de var små. Julekalenderen inneholder Olivia, Mia, Stephanie, Andrea og Emma i søtt mikrodukkeformat. Hjelp dem med å henge opp strømpene og bygg gaver til dem. Bak julekaker sammen eller kos dere foran peisen.

La barn lage en perfekt jul med LEGO® Friends Julekalender (41690). Bak hver av de 24 lukene venter en flott og detaljert byggeleke som gjør ventetiden nesten like moro som selveste julaften! En ny overraskelse hver dag Blant de 24 overraskelsene venter fem figurer fra LEGO Friends i mikrodukkeformat. I tillegg er det en gave til hver av jentene som passer til interessene deres. Det kreative, byggbare settet lar barn kopiere koselige adventsaktiviteter. Barn kan lage en bok de kan lese mens de sitter i den klossebygde stolen ved peisen ved siden av juletreet. Stor lekeverdi Minimodellene kan brukes som pynt på barnerommet, og innbyr også til kreativ lek. Barn kan ta del i julebaksten med en blender med spak som kan heves og senkes, en kjevle som ruller og en komfyr med dør som kan åpnes. Fyll adventstiden med spenning og magi med en julekalender som vil glede barna lenge etter at julen er slutt.

Generelt
Artikkelnummer5702016916126
Leverandørens artikkelnummer41690
Forpakningsmål
Bruttovekt0.42 kg
Høyde26.2 cm
Lengde7.05 cm
Bredde38.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Friends 41690 Julekalender

Art nr: 5702016916126
26900
    Nettlager:
    Ikke på lager
    Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
    Butikklager: